DOŽIVLJAVAJU ME KAO LEDENU KRALJICU: Glumica Marija Bergam se razvela od kolege i 2. put udala, a evo kako sada izgleda i šta radi
Foto: Damir Dervišagić

i dalje lepa

DOŽIVLJAVAJU ME KAO LEDENU KRALJICU: Glumica Marija Bergam se razvela od kolege i 2. put udala, a evo kako sada izgleda i šta radi

Kultura -

Ma­ri­ja Be­r­gam publika pmati po ulozi u seriji "Sen­ke nad Ba­l­ka­nom", čije snimanje treće sezone počinje ovog leta.

Senke nad Balkanom
foto: Aleksandar Letić

U centru pažnje našla se i pre dve i po godine, kada je potvrdila da se razvela od kolege Raše Bukvića, sa kojim ima sina. Posle toga Marija je nestala i iz javnog života i sa društvenih mreža, ali - iz opravdanih razloga.

- Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom - otkriva lepe vesti iz privatnog života Marija Bergam za magazin Helo.

Pre nekoliko večeri ponovo se pojavila u javnosti na dodeli priznanja Naksi zvezda.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Bila sam prinuđena da se povučem iz svih aktivnosti, ali sada je sve kako treba. Bolje nego što je bilo. Ipak, ne žurim sa povratkom na posao, iako sam ga se uželela i radujem se novim izazovima - dodaje ona.

Marija Bergam, Matija Zivkovic, Matija Živković
foto: Damir Dervišagić

Marija je nedavno završila snimanje druge sezone serije "12 reči", a trenutno radi i kao asistent na Fakultetu dramskih umetnosti. Društvo u Pozorištu na Terazijama pravio joj je kolega Matija Živković.

- Sla­t­ko mi je da me lju­di po­zna­ju sa­mo kroz ulo­gu Ma­je i do­ži­vlja­va­ju kao neku le­de­nu kra­lji­cu... - kaže glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track