GLEDATE GA SVAKOG DANA, A NEMATE POJMA DA JE SIN MILENKA ZABLAĆANSKOG: Ivan je krenuo očevim stopama, a oženjen je OVOM glumicom
Foto: Printskrin/Jutjub

NASLEDNIK

GLEDATE GA SVAKOG DANA, A NEMATE POJMA DA JE SIN MILENKA ZABLAĆANSKOG: Ivan je krenuo očevim stopama, a oženjen je OVOM glumicom

Kultura -

Legendarni glumac Milenko Zablaćanski, kog publika pamti po ulogama u serijama "Porodično blago" i "Bolji život", tragično je izgubio život 2008. godine, kada se vraćao sa zimovanja.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, balerinu i koreografa, i dvojicu sinova - starijeg Ivana i mlađeg Nikolu.

Milenko Zablaćanski
foto: Printscreen/Youtube

Očevim stopama krenuo je stariji sin, Ivan Zablaćanski, koji je od roditelja nasledio nesumnjiv talenat za glumu, sudeći po ulogama koje su mu do sada poverene.

Mladog glumca Ivana Zablaćanskog publika je imala prilike da gleda u televizijskoj seriji "Kolo sreće", a odigrao je i bitnu ulogu u serijama "Ubice mog oca", "Klan", "Slučaj porodice Bošković", dok trenutno igra u hit seriji "Od jutra do sutra".

Osim toga, on je već godinama u pozorištu, gde je odigrao veliki broj predstava.

- Kada je Milenko poginuo, imao sam 18 godina i već želeo da upišem FDU. Tata i mama vodili su me često kao klinca u pozorište. Sećam se da sam voleo da sedim pored portirnice, u kolima iz "Briljantina". Eto, danas igram u toj predstavi... Verujem da sam od oca nasledio profesionalan odnos prema poslu. Nikad ne kasnim, uvek sam u "niskom startu" pred probu ili predstavu. Inače, tatu sam posebno voleo da gledam kao Džordžina u "Srećnim ljudima", na Terazijama u "Herojima"- rekao je Ivan Zablaćanski svojevremeno, a prenele su "Novosti"

Glumac Ivan Zablaćanski oženio se prošle godine koleginicom Jelenom Puzić. Oni su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom, a snimak sa svečane ceremonije podelio je njihov kolega Slaven Došlo na svom Instagram profilu.

Mlada je za ovu priliku obukla dugu, usku venčanicu sa šlepom, preko koje je nosila crveni upečatljivi komad. Ivan je bio u crnom odelu, beloj košulji, nosio je i leptir mašnu, a venčanju su prisustvovale mnoge kolege mladog bračnog para.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track