"ZNAJU DA KAŽU DA SI TI GLUPA" Mina Lazarević otkrila NEPOZNATE DETALJE o legendarnom Lanetu Gutoviću: Suze su mi išle zbog njega
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

ISPRIČALA ANEGDOTU

"ZNAJU DA KAŽU DA SI TI GLUPA" Mina Lazarević otkrila NEPOZNATE DETALJE o legendarnom Lanetu Gutoviću: Suze su mi išle zbog njega

Kultura -

Glumica Mina Lazarević otkrila je do sada nepoznate detalje sa početka svoje karijere.

Ona je ispričala da je dva meseca posle porođaja dobila glavnu ulogu u seriji „Porodično blago“, a ubrzo je usledila i uloga u seriji „Bela lađa“, koja je takođe obeležila njen televizijski početak karijere.

Mina Lazarević
foto: Printscreen/K1

Glumica je sada ispričala po čemu pamti pokojnog glumca Milana Gutovića, a onda se prisetila i anegdote sa njim:

- Lane je bio genijalan. On je toliko harizmatičan, šarmantan, fantastičan glumac. To vidiš i prema reakcijama publike. On kada izađe kao da se pojavila rok zvezda. Ja to nisam videla nigde sem kod njega, a sa druge strane, jedan jednostavan čovek koji voli da uživa u malim stvarima. Voli da ugodi ljudima i da priča i zabavlja, a mi volimo da ga slušamo i to može da traje satima - počela je glumica, te nastavila:

Milan Lane Gutović, Lane Gutović, Predrag Smiljković, Tika Špic
foto: Aleksandar Pavlović

- Na sceni ako on vidi da ti uživaš u njegovim bravurama, on onda igra za tebe i uživa u tome da igra za tebe, on je mene "masakrirao" u nekim scenama da su mi išle suze od smeha. On to svesno i namerno radi i onda ja čekam tu scenu da je on izvede za mene i onda se tu mi igramo i publika više nije ni bitna. Znao je da kaže ‘"Minjoz znaju da kažu da si ti glupa, đubrad jedna", tako mi kaže iz čista mira - ispričala je glumica.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track