SLAVLJE U DOMU GLUMCA MARKA NIKOLIĆA: Njegova naslednica obradovala sve, a majka se raznežila na ovaj gest ćerke Mine (VIDEO)
Foto: Printscreen You Tube

lep gest

SLAVLJE U DOMU GLUMCA MARKA NIKOLIĆA: Njegova naslednica obradovala sve, a majka se raznežila na ovaj gest ćerke Mine (VIDEO)

Kultura -

Glumica Mina Nikolić predstavila se na 70. festivalu u Puli prvi put u karijeri glavnom ulogom u ostvarenju "Pored tebe" reditelja Stevana Filipovića. Publika je ovacijama pozdravila ekipu nakon projekcije. Dramska umetnica je zahvalila svima i podelila da je to za nju važan dan, a iskoristila je priliku da majci čestita rođendan.

- Druga lepa stvar je da je mojoj mami danas 60. rođendan i mislim da je ovo najlepši poklon. Hvala svima, sad idemo na parti - rekla je Mina.

Njenu majku Dubravku Nikolić, posebno je dirnuo ovaj gest ćerke, zbog koga se raznežila, podjednako kao i svi u sali.

Ovo je Filipovićev drugi film iz trilogije, u kojem gimnazijalci, nakon noći koju su proveli zaključani u školi u prethodnom filmu "Pored mene", pet godina kasnije postaju osumnjičeni u istrazi povodom misteriozne smrti prijatelja iz škole. Glavnu junakinju Kseniju tumači upravo Mina, inače naslednica našeg legendarnog glumca Marka Nikolića.

Ona tumači lik novinarke koja pokušava da reši ovu misteriju iz svog stana, sputana vanrednim stanjem i epidemijom.

Mina Nikolić
foto: Dragana Udovičić

Pored nje uloge tumače Mirjam Margolis, Branislav Trifunović, Darko Ivić, Goran Jevtić, Nikola Rakočević i Milica Majkić. Veliku podršku celoj ekipi filma na svetskoj premijeri u Puli pružile su i kolege Svetlana Ceca Bojković i Goran Jevtić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

Bolji život - isečak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track