MALI MIŠA IZ ŽIKINE DINASTIJE DANAS ZARAĐUJE VIŠE OD VEĆINE GLUMACA: Na ulici ga ne biste prepoznali, a evo čime se bavi
Foto: Printskrin/Youtube

NIJE NASTAVIO DA GLUMI

MALI MIŠA IZ ŽIKINE DINASTIJE DANAS ZARAĐUJE VIŠE OD VEĆINE GLUMACA: Na ulici ga ne biste prepoznali, a evo čime se bavi

Kultura -

Dečak Miša Pavlović, unuk legendarnog Žike Pavlovića, mnogima je bio omiljeni lik u kultnom serijalu "Žikina dinastija" u delu "Kakav deda, takav unuk", a njega je tumačio Mihailo Jevtić. Njemu je inače ovo bila prva uloga.

Miša, Žikina Dinastija
foto: Printskrin/Youtube

Miša je u ovom serijalu „Žikine dinastije“ mnoge oduševljavao dečijim biserima, ali i smicalicama koje je priređivao zajedno sa deda Žikom, kojeg je igrao legendarni Dragomir Bojanić Gidra.

Jevtić je tumačio lik Miše u uzrastu kada je imao pet godina, dok su ga kasnije zamenili Boris Milivojević, a zatim i Nikola Kojo, koji je igrao već odraslog Mihajla Pavlovića.

Mihajlo danas ima 48 godina, a nakon emotivanja „Žikine dinastije“ nismo imali prilike da ga gledamo u mnogim produkcijama.

Danas se bavi muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova, u čemu je veoma uspešan. A s obzirom na to da ga gledaoci pamte iz detinjstva, niko ga danas ne bi prepoznao jer izgleda potpuno drugačije.

Inače, nakon „Žikine dinastije“ pojavio se u serijama „Sivi dom“ i „Vuk Karadžić“, a glumio je i u par predstava u beogradskim pozorištima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

ŽIKINA DINASTIJA INSPIRISANA PEČENJEM?! Unuka tvorca legendarne komedije obelodanila u emisiji Pusti brigu NIKAKO NE PROPUSTITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track