DA LI PREPOZNAJETE GLUMAČKU LEGENDU SA SLIKE? Fotka stara pola veka usijala mreže, a on danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

mreže gore

DA LI PREPOZNAJETE GLUMAČKU LEGENDU SA SLIKE? Fotka stara pola veka usijala mreže, a on danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Kultura -

Proslavljeni glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić iza sebe ima karijeru dugu 45 godina, koju je obeležilo više od 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

Na filmskom platnu se prvi put pojavio 1975. godine u seriji "Đavolje merdevine", a u "Sarajevskom atentatu" Veljka Bulajića igrao je Nedeljka Čabrinovića. Tokom druge polovine 70-ih godina glumio je u filmovima "Deca rastu noću", "Vrhovi Zelengore", "Beštije" i drugima.

Ipak najveću slavu stekao je kao tvorac kultne serije "Selo gori, a baba se češlja", koja i danas intrigira gledaoce, a snimana je u prelepim predelima Srbije.

Radoš Bajić
foto: Nemanja Nikolić

Pozira kao Tarzan

Radoš Bajić je na svom Instagram nalogu podelio do sada neviđenu fotografiju iz mladih dana u kupaćem kostimu. Glumac, scenarista i režiser pozirao je na vrhu stene u belom kostimu, gde je pokazao kakav je frajer bio, a mreže su se usijale od komentara.

- "Tarzan brani džunglu" - Koliko se sećam to je naslov jednog filma sa Džoni Vajsmilerom koji smo pre 50 godina svi mnogo voleli. Koliko danas imam više kilograma - nije tema. Leto je, svi su se poskidali. Društvene mreže, objave, profili, stranice tabloida, sve vrvi od fotografija na kojima svi žele da pokažu kako su lepi, zategnuti, bez trunke sala, strija i suvišnih kilograma.

Vreme oskudnosti, skromnosti i lepote…Jedna mladost, snovi, nade i iluzije - svega toga dovoljno da budemo srećni i bezbrižni. daIpak, i da je moguće, ne bih se vratio. Gledam samo u sutra - napisao je Bajić u opisu fotografije.

Glumac nije porpustio priliku da se našali na svoj račun, a korisnici ove mreže su bili oduševljeni i komentari su se samo nizali. "Ovo nisam video u mojem veku" bio je samo jedan od simpatičnih komentara. Ipak mnogi su se složili da se dosta promenio i da ga nikada ne bi prepoznali.

Inače, glumac je aktivan na društvenim mrežama, gde često deli fotografije iz mlađih dana i privatne arhive, a sudeći po komentarima mnogih pratilaca svi su oduševljeni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:27

Radoš Bajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track