Il Divo u Štark Areni: Epsko gala veče neponovljive harmonije! Pijanista Stefan Đoković biće deo svetskog muzičkog spektakla
Foto: Miomir Milić

Il Divo u Štark Areni: Epsko gala veče neponovljive harmonije! Pijanista Stefan Đoković biće deo svetskog muzičkog spektakla

Kultura -

Sa ponosom najavljujemo dolazak svetski poznatog benda "Il Divo" u naš grad. Ovaj nezaboravan muzički spektakl će se održati u Štark Areni, 28.10.2023. sa početkom u 21 čas. Na koncertu, članovi benda "Il Divo" će obradovati beogradsku publiku svojim najvećim hitovima, stvarajući magičnu atmosferu u srcu našeg grada.

Ovo će biti četvrti put da "Il Divo" poseti Beograd, što jasno ukazuje na njihovu duboku ljubav prema našem gradu i publici koja ih srdačno dočekuje iznova. Ova poseta predstavlja i kraj njihove turneje po Evropi, nakon koje se upućuju ka dalekoj Australiji, što čini ovaj događaj još posebnijim i nezaboravnim za sve nas.

Štark arena
foto: Miomir Milić

Ono što čini ovaj koncert još jedinstvenijim je prisustvo specijalnog gosta pijaniste Stefana Đokovića. Stefan će na spektakularnoj bini izvesti klasični klavirski program, u posebnim aranžmanima sa orkestrom koji će pratiti i globalno popularni bend "Il Divo". Ovaj spoj klasične muzike i savremenih pop hitova donosi nešto sasvim novo i uzbudljivo, čime će "Il Divo" koncert u Beogradu ostaviti neizbrisiv utisak na sve posetioce.

Jedan od ključnih ciljeva ovog događaja jeste promocija muzičkog obrazovanja i podrška mladim talentima. Pozivamo kompanije i pojedince da podrže ovu inicijativu kupovinom karata koje će biti donirane deci iz muzičkih škola, omogućavajući im da uživaju u ovom nezaboravnom muzičkom doživljaju. Vaš doprinos će imati značajan uticaj na razvoj budućih muzičkih talenata i kulturnu scenu naše zajednice.

Svi ljubitelji muzike, kao i verni fanovi "Il Divo" benda, pozivaju se da obezbede svoje ulaznice na vreme, s obzirom na veliko interesovanje koje koncert izaziva. Karte su dostupne na blagajnama Štar Arene, prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na ti, ddtickets i Efinity.rs

Ne propustite priliku da budete deo ovog izuzetnog muzičkog događaja i da podržite muzičko obrazovanje naših mladih talenata. Vidimo se na koncertu "Il Divo" u Štark Areni!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track