MUZIČKI KARAVAN STEFANA ĐOKOVIĆA STIŽE U VRNJAČKU BANJU
Foto: Marko Daniel

MUZIČKI KARAVAN STEFANA ĐOKOVIĆA STIŽE U VRNJAČKU BANJU

Kultura -

U prelepom ambijentu Zamka Belimarković održaće se osmi po redu klavirski koncert Stefana Đokovića u okviru projekta "Sa Mozzartom na krilima muzike" pod pokroviteljstvom prve dame gđe Tamare Vučić.

Na ovom kulturnom događaju prosutni će imati priliku da čuju klavirsku virtuoznost i emotivne interpretacije klasičnih dela Šuberta, Šopena i Lista.

Sa Mozzartom na krilima muzike, Stefan Đoković
foto: Marko Daniel

Koncert pijaniste Stefana Đokovića zakazan je za 15. avgust u Vrnjačkoj Banji, a očekuje se da će početi tačno u 19 časova.

Zamak Belimarković, sa svojom bogatom istorijom, pružiće posebno romantičan i inspirativan ambijent za ovu izuzetnu muzičku veče .

Projekat "Sa Mozzartom na krilima muzike" ima za cilj popularizaciju klasične muzike i istovremeno ima humanitarni karakter. Sav novac od prodatih ulaznica namenjen je kulturnim centrima koji podržavaju razvoj muzičkog obrazovanja i kulture. Fondacija Mozzart sa ponosom pruža svoju kontinuiranu podršku ovom izuzetnom projektu, koji donosi radost i kulturno obogaćenje zajednici.

Sa Mozzartom na krilima muzike, Stefan Đoković
foto: Marko Daniel

"Kroz ovaj projekat želimo da približimo klasičnu muziku što većem broju ljudi, ali takođe i da pomognemo onima kojima je podrška najpotrebnija. Ujedinjeni ljubavlju prema muzici, zajedno gradimo bolje i humanije društvo." istakao je Stefan.

Stefan Đoković je jedan od najtalentovanijih mladih pijanista, a njegov nastup garantuje nezaboravno muzičko iskustvo za sve posetioce koncerta.

Ulaznice za ovaj izuzetni događaj mogu se nabaviti na blagajni kulturnog centra u Vrnjačkoj Banji.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track