PREPOZNAJETE LI GLUMICE SA SLIKE? Rođene su sestre, obe su u srećnim brakovima, a iza ove fotografije krije se velika TUGA
Foto: Privatna arhiva

Nostalgija

PREPOZNAJETE LI GLUMICE SA SLIKE? Rođene su sestre, obe su u srećnim brakovima, a iza ove fotografije krije se velika TUGA

Kultura -

Da li prepoznajete glumice sa slike? Fotografija iz porodičnog albuma Bojane i Ive Stefanović nastala je u detinjstvu, ali se iza nje krije velika tuga.

Bojana Stefanović
foto: Anđelija Grozdanić

Glumice su na slici sa majkom Nevenom, koja je preminula od raka. Kada je 1999. ostala bez majke, Bojana je imala 19 godina, a njena sestra Iva deset manje. Kroz život su nastavile uz očevu podršku, a ne zaborave svaku godišnjicu smrti žene koju su najviše voleli.

Iva Stefanović
foto: Dragan Kadić

I Bojana i Iva uspešno se bave glumačkim pozivom, za koji su se školovale. Istovremeno, obe uživaju u braku i majčinstvu – Bojana ima sina Matiju i ćerku Višnju, dok je Iva rodila dve devojčice, Zoru i Anđu.

Bojana je ostvarila niz uloga ("Idealne veze", "Nemoj da zvocaš"), a danas se pored glume bavi i blogovanjem. Njen blog je posvećen hrani. Član je Narodnog pozorišta u Beogradu.

Bojana Stefanović, Iva Stefanović
foto: Marina Lopičić

Bojanina mlađa sestra Iva Stefanović postaje sve poznatije ime u svetu glume. O tome govori i lista njenih uloga: "Naša mala tajna", "Zg80", "Zona Zamfirova-drugi deo". Član je Pozorišta na Terazijama, a igra predstave i u JDP.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13

BOJANA STEFANOVIĆ, ŽENA SA PUNO INTERESOVANJA: Glumica, gastroblogerka a sad je i VODITELJKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track