PRVI TREJLER AZBUKE NAŠEG ŽIVOTA 2: Stiže prinova u Uroševoj porodici, a Vesna upoznaje čoveka koji će joj zavrteti pamet (VIDEO)
Foto: Jadranka Ilić

Premijerno na sarajevo film festivalu

PRVI TREJLER AZBUKE NAŠEG ŽIVOTA 2: Stiže prinova u Uroševoj porodici, a Vesna upoznaje čoveka koji će joj zavrteti pamet (VIDEO)

Kultura -

Posle velikog uspeha prve sezone televizijske serije “Azbuka našeg života”, kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić, koja je realizovana u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija, ovaj popularni TV projekat dobija novih jedanaest epizoda koje ćemo gledati ove jeseni.

Azbuka našeg života, Jelena Bajić Jocić
foto: Contrast Studios

Uoči velike pretpremijere koja će se 16. avgusta održati na Sarajevo Film Festivalu (čiji je ekskluzivni partner UNIQA osiguranje i zvanično osiguranje festivala), trajaće do 18. avgusta. u okviru specijalnog programa “Pretpremijere serija” stigao je i prvi zvanični trejler nove sezone kao najava onoga što gledaoce čeka u nastavku životnih izazova Vesne, Uroša, i njima bliskih i dragih ljudi.

O prvoj sezoni

Prvih deset epizoda “Azbuke” rađeno je po motivima knjiga “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”, Mirjane Bobić Mojsilović. Nove epizode serije izlaze iz okvira knjiga. Likovi nastavljaju svoje živote dalje, sudbinski točak se kotrlja u novim nepoznatim smerovima. Ipak, u jednom segmentu priče, Mirjanino štivo, roman “Tvoj anđeo čuvar”, ostaje inspiracija.

Nova sezona

Azbuka naseg zivota
foto: Contrast Studios

U drugoj sezoni, u živote glavnih likova vraćamo se nekoliko meseci kasnije. Središte priče i dalje zauzimaju Vesna i Uroš Popović. Njihovi putevi naizgled se razilaze. Dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svoju svrhu u tome. Iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati ovaj novonastali životni balans.

Uporedo sa njihovim, plete se i niz paralelnih priča i epizoda koje će gledaocima doneti sve što je svojstveno ovoj modernoj bajci – životne trenutke pune iskrene emocije, uz preplitanje pitkog, inteligentnog humora i teških dramskih momenata.

Azbuka naseg zivota
foto: Contrast Studios

Ono što će publiku ipak iznenaditi jesu trenuci zapleta u vidu napetog trilera, u kojima će sudbine likova visiti o koncu. Kroz dinamičnu radnju i prepoznatljivu voice-over naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajima likova, nove epizode serije “Azbuka našeg života” donose nam nastavak iskrene životne priče jedne urbane beogradske porodice u pokušajima da iznova nađu mir i spokoj, kao i odgovor na večito pitanje šta je zapravo potrebno za sreću i koja doza ljubavi je neophodna da bismo se osetili voljenim.

Glumačka ekipa

Prvu sezonu “Azbuke” sjajno je iznela pažljivo birana glumačka ekipa u kojoj smo gledali mnoga poznata lica, ali i otkrili neka potpuno nova. Uživali smo u glumačkim bravurama Aleksandre Janković i Jadrana Malkoviča, zatim Nebojše Milovanovića, Isidore Simijonović, Anđelke Prpić. Tu su bili i Radoš Bajić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić, Miona Marković, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Milena Pavlović, Đorđe Mišina, Iva Štrljić i drugi.

Azbuka našeg života, Jelena Bajić Jocić
foto: Contrast Studios

Veliko pojačanje

U nastavku priče, ovoj sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, kao što je popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, koga ćemo gledati u glavnoj muškoj ulozi druge sezone.

Upečatljive role odigraće i Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Nebojša Kundačina, Milena Predić, Vanja Ejdus, Jelena Mur, Vladan Dujović, kao i američka glumica srpskog porekla Ana Alexander.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track