"OVO NIJE SKANDAL, VEĆ BRUKA FESTIVALA" Radoš Bajić ekskluzivno za Kurir TV o skandaloznim napadima ZA FILM "HEROJI HALIJARDA"
Foto: Kurir Televizija

NE PROPUSTITE!

"OVO NIJE SKANDAL, VEĆ BRUKA FESTIVALA" Radoš Bajić ekskluzivno za Kurir TV o skandaloznim napadima ZA FILM "HEROJI HALIJARDA"

Kultura -

Večerašnje izdanje emisije "Usijanje" donosi šokantne detalje i ekskluzivne intervju sa rediteljem i glumcem Radošem Bajićem, čija najnovija filmska produkcija "Heroji Halijarda" uzburkava javnost nakon nedavnog prikazivanja na Sarajevo Film Festivalu.

Film koji prati dramatičnu priču spasavanja američkih pilota tokom Drugog svetskog rata naišao je na podeljene reakcije. Dok su mnogi istakli kvalitet produkcije i priču o herojstvu, postoje i kritike koje upućuju na mogući pokušaj promocije četničkog pokreta.

Gostovanje Radoša Bajića u emisiji Usijanje možete gledati u 19:55 na linku OVDE!

U emisiji "Usijanje", Radoš Bajić otvara vrata diskusiji o ovom izazovnom trenutku u svojoj karijeri.

- Ja se ne bavim previše Sarajevskim festivalom. Ne bih rekao da je ovo skandal, već da je ovo bruka. Svakako ne moja. Ovo je bruka koja pokazuje jednu mizernost i primitivizam i jedan brlog koji je nažalost ono što jeste - izjavio je Bajić.

00:49

OVO NIJE SKANDAL, VEĆ BRUKA SARAJEVA! Radoš Bajić ekskluzivno večeras u 19:55 na Kurir TV o SKANDALOZNIM KRITIKAMA ZA FILM

Uz to, istakao je važnost prava svakog pojedinca na sopstveno mišljenje i slobodu izražavanja, bez obzira na različite stavove.

Ne propustite večerašnje emitovanje emisije "Usijanje" na Kurir televiziji u 19:55 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track