IL DIVO U ŠTARK ARENI: FASCINANTNO VEČE NEPONOVLJIVE HARMONIJE!
Foto: Promo

IL DIVO U ŠTARK ARENI: FASCINANTNO VEČE NEPONOVLJIVE HARMONIJE!

Kultura -

Nezaboravan muzički spektakl, nastup grupe Il Divo zakazan je za 28. oktobra 2023. sa početkom u 21 čas u Štark Areni.Članovi benda "Il Divo" će oduševiti beogradsku publiku svojim najvećim hitovima, stvarajući čarobnu atmosferu u srcu našeg grada.

Ovo će biti četvrti put da "Il Divo" poseti Beograd, što svedoči o njihovoj dubokoj privrženosti našem gradu i toploj dobrodošlici koju im pruža naša publika. Ova poseta obeležava i završetak njihove turneje po Evropi, pre nego što krenu ka dalekoj Australiji. To čini ovaj događaj još posebnijim.

Notu jedinstvenosti ovom koncertu daje i specijalni gost, srpski pijanista Stefan Đoković. Stefan koji će na spektakularnoj bini izvesti klasičan klavirski repertoar u posebnim orkestarskim aranžmanima , zajedno sa svetski popularnim bendom "Il Divo".

Ova simbioza klasične muzike i savremenih pop hitova donosi potpuno novu i uzbuđujuću dimenziju, koja će ostaviti neizbrisiv trag na svim prisutnim na "Il Divo" koncertu.

Osim toga, ovaj događaj ima ključnu ulogu u promociji muzičkog obrazovanja i podršci mladim talentima. Pozivamo kompanije i pojedince da podrže ovu inicijativu putem kupovine karata koje će biti donirane deci iz muzičkih škola, omogućavajući im da dožive ovu nezaboravnu muzičku čaroliju. Vaš doprinos će imati dubok uticaj na razvoj budućih muzičkih talenata i kulturnu scenu naše zajednice.

Pozivamo sve zaljubljenike u muziku i odane fanove benda "Il Divo" da obezbede svoje ulaznice na vreme. Karte su dostupne na blagajnama Štark Arene, prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online na platformama ti, ddtickets i Efinity.rs. Ne propustite priliku da budete deo ovog izvanrednog muzičkog događaja. Vidimo se na "Il Divo" koncertu u Štark Areni!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track