NAŠA GLUMICA ZAPLESALA NA CRVENOM TEPIHU U VENECIJI: Vratila se na čuveni festival sa novom ulogom, a publici POSTAVILA PITANJE
Foto: Profimedia

uspeh

NAŠA GLUMICA ZAPLESALA NA CRVENOM TEPIHU U VENECIJI: Vratila se na čuveni festival sa novom ulogom, a publici POSTAVILA PITANJE

Kultura -

Na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji premijerno su prikazane prve dve epizode serije "Znam kako dišeš", u kojoj glavnu ulogu tumači Jasna Đuričić.

Glumica je prošetala crvenom tepihom sa svojim filmskim sinom Lazarom Dragojevićem, ali i autorima ovog ostvarenja Jasmilom Žbanić, Damirom Ibrahimovićem, Alenom Drljevićem i Nerminom Hamzagićem.

Glumica nije krila dobro raspoloženje, te su svi zajedno zaplesali na crvenom tepihu.

Jasna Đuričić
foto: Profimedia

Sve počinje slučajem samoubistva maloletnika. Tokom šest epizoda publika će upoznati tužiteljku Nevenu Muzetić, koja u Sarajevu istražuje slučaj, a istovremeno se suočava s nizom privatnih lomova. Ona je samohrana majka tinejdžera Dina (Lazar Dragojević), koji teško podnosi razvod roditelja.

Maestralna Jasna Đuričić postaviće publici pitanje: "Koliko verujemo deci i da li ih poznajemo?"

Jasna Đuričić, Jasmila Žbanić
foto: Beta/Teodora Milovanović, EPA/Clemens Bilan Pool

Serija "Znam kako dišeš" takmiči se ove godine u glavnom programu, a pored nje prikazaće se samo još jedna serija. Podsećamo, ovo je druga saradnja Jasmile Žbanić i Jasne Đuričić nakon velikog uspeha filma "Quo vadis, Aida", koji je 2021. godine dobio nagradu Evropske filmske akademije i nominaciju za prestižnu nagradu Oskar, a srpskoj umetnici doneo nagradu najbolje evropske glumice.

Pored Jasne Đuričić i Lazara Dragojevića, uloge su ostvarili i Ermin Bravo, Mirvad Kurić, Kemal Rizvanović, Selma Alispahić, Emir Hadžihafizbegović, Jelena Kordić Kuret, Jasna Žalica, Tatjana Šojić i drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track