MAJKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA IGRALA JE U OTPISANIMA: Ostavila karijeru zbog porodice, udala se za sportistu, evo kako danas izgleda
Foto: Printskrin

Ovo možda niste znali

MAJKA NAŠEG POZNATOG GLUMCA IGRALA JE U OTPISANIMA: Ostavila karijeru zbog porodice, udala se za sportistu, evo kako danas izgleda

Kultura -

Slobodanka Beba Žugić je jugoslovenska i srpska filmska i pozorišna glumica. Rođena je 10. novembar 1950 u Beogradu, ali njeno ime verovatno je nepoznato široj javnosti.

Boba Kapičić, serija Otpisani
foto: Printskrin

Beba se povukla sa scene kad je zaslovana porodica. Ona se udala za košarkaša Dragana Kapičića i majka je glumca Stefana Kapičića, koji živi i radi u Holivudu.

Dragan Kapičić
foto: Starsport©

Dragan i Beba zavoleli su se tokom jednom letovanja.

"Sa mojom ženom Bebom bilo je drugačije. U vreme apsolutne popularnosti, poslao sam joj poruku po jednom drugu, ali nije reagovala kako sam očekivao. Nije imala pojma ko sam, jer je nijedan sport nije zanimao. Posle nekoliko meseci, ipak mi je prišla. Bilo je to 1969, i od tada više nikada se nismo rastali" - ispričao je svojevremeno Kapičić za Novosti.

Beba Kapičić
foto: Aleksandar Jovanović

Beba je žrtvovala karijeru zbog porodice.

"Ona je napustila glumačku karijeru i angažman u Ateljeu da bi bila sa mnom u Zagrebu gde nikoga nije poznavala. Tamo sam služio vojsku, teško sam to podneo. Od prvih dana naše veze toliko je bila uz mene i imala potrebu za mnom, da mi to i danas znači gotovo abnormalno - kao smisao celog života", ispričao je sportista.

Dragan i Beba iz velike ljubavi dobili su sinove Stefana i Filipa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track