Ovacije na koncertu Stefana Đokovića u Priboju
Foto: Promo/Marko Daniel

Ovacije na koncertu Stefana Đokovića u Priboju

Kultura -

U okviru jubilearnog desetog po redu festivala "Dani Danila Lazovića", Priboj je bio domaćin jednom nezaboravnom muzičkom događaju.

Stefan Đoković
foto: Promo/Marko Daniel

Koncert Stefana Đokovića, održan je u Domu kulture Pivo Karamatijević, Pribojci su imali priliku da uživaju u izvanrednoj izvedbi ovog istaknutog srpskog pijaniste čiji je nastup otvorio festival posvećen legendarnom glumcu Danilu Lazoviću.

Stefan Đoković
foto: Promo/Marko Daniel

Đoković je publiku oduševio izvođenjem dela Šuberta, Šopena i Lista, a sala Doma kulture bila je ispunjena do poslednjeg mesta.

Emocije su kulminirale, a pribojska publika nagrađivala je umetnika toplim aplauzom i iskrenim emocijama.

Stefan Đoković
foto: Promo/Marko Daniel

Ovaj koncert je deo projekta "Sa Mozzartom na krilima muzike",pod pokroviteljstvom prve dame gđe Tamare Vučić koja je tokom proteklih devet meseci iskazala punu podršku ovom humanom i važnom muzičkom karavanu čiji je i idejni tvorac.

Stefan Đoković je izrazio svoju duboku zahvalnost publici, porodici Danila Lazovića, direktoru festivala glumcu Miloradu Mikiju Damjanovicu kao i Gradu Priboju na neizmernoj podršci koju je dobio.

Stefan Đoković
foto: Promo/Marko Daniel

Projekat „Sa Mozzartom na krilima muzike“, uz svesrdnu podršku istoimene fondacije, ima za cilj popularizaciju klasične muzike ali i svoj humani aspekt, sa konkretnim ciljem da se kultura vrati u svoj dom – dom kulture.

Nakon uspešnih koncerata širom Srbije, "Sa Mozzartom na krilima muzike" nastavlja svoje putovanje kroz zemlju, šireći magiju klasične muzike i emocija.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track