ANJA MANDIĆ OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU S MANDOM: Danas je za nju POSEBAN DAN, a njene reči RAZGALJUJU (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

EMOTIVNO

ANJA MANDIĆ OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU S MANDOM: Danas je za nju POSEBAN DAN, a njene reči RAZGALJUJU (FOTO)

Kultura -

Glumica Anastasia Anja Mandić čestitala je svom sinu Andriji 17. rođendan putem Instagrama, a uz emotivnu poruku objavila je privatnu fotografiju s pokojnim suprugom, legendarnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom.

"Na današnji dan ovi 'tinejdžeri' postali su roditelji. Srećan ostao, Andrija", napisala je Anja u javnoj rođendanskoj čestitki sinu, koju prati fotografija nje i Mande na kojoj su nasmejani.

Legendarni glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 2016. godine na sceni Ustanove kulture "Vuk Karadžić", u kojoj je u to vreme igrao ansambl pozorišta "Boško Buha", čiji je član bio, tokom izvođenja dečje predstave "Petar Pan", u kojoj je tumačio lik Kapetana Kuke. Anja je tu predstavu gledala u društvu Anđelke Prpić.

Milorad Mandić Manda
foto: Zorana Jevtić

"Retko ko zna da smo na toj predstavi u prvom redu bili Andrija i ja. Uvek smo ga ljubili pred predstavu međutim taj dan nismo stigli. Sedeli smo u prvom redu i kako sam gledala, on je pao sa broda, pomislila sam da je to smislio, kao pada u vodu. Međutim kad se nije pomerao videla sam da nešto nije u redu, tražila sam nekoga pogledom da mi potvrdi moje strepnje i videla Bobu Mićalović, koja je isto gledala sa decom predstavu, i ona me je zbunjeno gledala. Znala sam da nešto ne valja. U tom trenutku sam sama skočila na scenu i želela da mu oči budu zatvorene međutim njemu su bile otvorene i ja sam znala da nije dobro. Bila sam rastrojena između njega koji leži na sceni i Andrije koji je u prvom redu sve to posmatrao. Zatim oni navlače zavese i izvode decu iz sale, a ja ostajem unutra na sceni, dok mi dete od devet godina ostaje iza samo", ispričala je glumica svojevremeno u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

Anja Mandić, Milorad Mandić
foto: Damir Dervišagić

"U tom trenutku sam izletela i rekla mu da će sve da bude u redu, ja sam bila funkcionalna da znam gde mi je dete, međutim stigla je hitna i videla sam da to dugo traje. Pozvala sam svu Madninu decu i rekla da dođu, jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela da se mirim sa osećajem da će se nešto loše desiti ",spričala je glumica.

"Odmah sam uključila psihologe i za mene i za Andriju, nisam htela da lažem sina koji je osećao da nešto nije u redu. Pitao me je "gde je tata", a ja sam rekla šta imam da kažem. Taj njegov krik nikad neću zaboraviti, samo sam ga stegla i dala mu jastuk da udara što više može po njemu, a on je vikao da ne želi da živi i izbacio sve iz sebe. Kad je počeo da plače bilo mi je lakše, da znam da se nije zaledio, već da tuguje ", kazala je Anja Mandić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track