DA LI DRŽAVNI POSAO IMA VIŠE EPIZODA OD MALE NEVESTE? Tribina o seriji dala odgovore na pitanje i gde glumci kupuju kostime!
Foto: Damir Dercišagić

Ovo možda niste znali

DA LI DRŽAVNI POSAO IMA VIŠE EPIZODA OD MALE NEVESTE? Tribina o seriji dala odgovore na pitanje i gde glumci kupuju kostime!

Kultura -

Festival drama i serija (FEDIS) počeo je sinoć u Domu omladine Beograda. Vrhunska etno-umetnica i kompozitorka Bilja Krstić, prošlogodišnja dobitnica Zlatne antene za najbolju muziku, otvorila je manifestaciju i pozdravila prisutne.

Bilja Krstić, Biljana Krstić
foto: Nebojša Babić

Pažnju je privukla tribina o fenomenu serijala "Državni posao", koji traje već više od decenije. O iskustvu stečenom zahvaljujući ovom ostvarenju, koje smehom krepi duše gledalaca, govorili su Dejan Ćirjaković (Boškić) i Nikola Škorić (Dragan Torbica). Čvarkov, Torbica i Boškić svojim humorom obezbedili su titulu najvoljenije serije u Srbiji na sajtu IMDB, a po broju emitovanih epizoda važe za seriju dugovečniju i od "Male neveste". Početak nije bio lak, a i danas kostime nabavljaju na neobičnom mestu.

serija Državni posao, Nikola Škorić, Dejan Ćirjaković
foto: Damir Dercišagić

"Bili smo štap-kanap ekipa, sve smo sami radili. Čvarkova odela su nađena u fundusu, to što je preživelo bombardovanje. Kupili smo nekoliko košulja u sekend hendu. Imali smo situacije da nam se ljudi javljaju i kažu kako su dobili neke ružne košulje i da moraju da ih bace ili poklone. Mi nismo na nacionalnoj frekvenciji i onda nemamo onaj deo gde piše da nas oblači neko" - otkrili su Dejan i Nikola u razgovoru sa Meri Bilić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track