ANICA DOBRA U DRUŠTVU GLUMICE KOJU RETKO VIĐAMO: Napustila je Srbiju, a sad se vratila i pojavila OVDE, evo kako su izgledale
Foto: Damir Dervišagić

OTVARANJE FIREFLY STUDIOS

ANICA DOBRA U DRUŠTVU GLUMICE KOJU RETKO VIĐAMO: Napustila je Srbiju, a sad se vratila i pojavila OVDE, evo kako su izgledale

Kultura -

Sinoć je na otvaranju najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG, bio veliki broj poznatih ličnosti koje su oduševile svojim autfitima.

Među zvanicama su se našeli Ana Brnabić, Maja Gojković, Lazar Ristovski sa novom devojkom Anitom Lazić, Goran Bogdan i njegova izabranica Jovana Stojiljković, lepa Nina Janković u pratnji svog supruga, Gordan Kičić sa suprugom, ali i Anica Dobra koja je bila sa glumicom Snežanom Bogdanović.

Firefly, Fajerflaj, filmski studio
foto: Damir Dervišagić

Snežana sa svojim suprugom, Uliksom Fehmijuom živi u Njujorku, gde su otvorili pekaru, te jako retko imamo priliku da ih vidimo u društvu.

One su se dobro provodile, a sa njima u društvu bila je i Nina Janković. Sve tri glumice odlučile su se za elegantan izgled. Snežana je ponela usku, dugu, crnu haljinu dugih rukava, dok je Anica ponela belu košulju uvučenu u crnu dugu suknju. Nina Janković je za ovo veče izabrala kratku suknjicu u beli oversajz sako.

Firefly, Fajerflaj, filmski studio
foto: Damir Dervišagić

Za sličan autfit odlučila se i mlada glumica Anđela Jovanović, koja se ovog leta udala za svog partnera Mihaila Dudaša. Anđela je odabrala kratku crnu haljinicu koja ide u A ispod koje je obukla belu košulju na duge rukave i mrežaste čarape. Ona je bila u društvu svoje mame, Branke Pujić, te se čini da su mama i ćerka rešile da svoje muževe ostave kod kuće i izađu u jedno žensko veče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

Goran Bregović na otvaranju Firefly studija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track