UZ PESMU ,, TAMO DALEKO” ANDRÉ RIEU POZIVA PUBLIKU NA KONCERT U ŠTARK ARENI 14. NOVEMBRA 2024!
Foto: Printskrin / You Tube

UZ PESMU ,, TAMO DALEKO” ANDRÉ RIEU POZIVA PUBLIKU NA KONCERT U ŠTARK ARENI 14. NOVEMBRA 2024!

Kultura -

Harizmatični Andre Rieu uputio je sa svojim Johann Strauss orkestrom poseban muzički pozdrav i poziv publici na koncert u beogradskoj Štark Areni koji će održati 14. Novembra 2024. u sklopu nove svetske turneje!

Holandski “Kralj valcera”, čiji koncerti svake godine oduševljavaju više od 600.000 gledalaca širom sveta, s radošću najavljuje povratak u Beograd, 14.11.2024. Interesovanje beogradske publike nas ne izneneđuje, jer koncerti ovog dirigenta i violiniste i njegovog Johann Strauss orkestra predstavljaju vrhunski provod za celu porodicu – spektakularan dolazak na pozornicu, raskošni kostimi, romantičan i vedar program sa muzikom iz sveta mjuzikla, opera, operete, filma i neizbežne omiljene valcere. Svaki njegov nastup je nezaboravno iskustvo dodatno začinjeno humorom i šarmom gde se veče koncerta pretvara u mnogo više od samog muzičkog doživljaja!

„Ponosan sam što Star produkcija godinama sarađuje sa izuzetno profesionalnim timom Andréa Rieua koji nam ukazuje poverenje nastavljajući saradnju sa nama iz godine u godinu, još od 2016. Svaki novi koncert je potvrda uspešne saradnje, na radost publike koja verno prati tog harizmatičnog dirigenta, violinistu, tvorca ideja jer on na svojim koncertima ima viziju da razveseli ljude, pružajući im svečanost, zabavu, a kroz divne klasične melodije u pratnji svog velikog orkestra koji mu je kao porodica. Zbog svega ovoga ga i sledeće godine iščekujemo s radošću!” - izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije, najavljujući ovaj koncert.

Devet miliona pratilaca na Facebook stranici, više od 40 miliona prodatih albuma kao i više od pola miliona posetilaca na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinista već dugo uspešniji od mnogih pop i rok zvezda širom sveta!

,,Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli!”, kaže Rieu. ,,Otvaramo svoja srca publici koja nam uvek uzvraća istom merom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam raspevane i rasplesane ljude u publici, radosne i bezbrižne. Zajedno provodimo večeri koje sigurno nikad nećemo zaboraviti. Presrećan sam kad primim poruke obožavalaca koji kažu kako im se ni nakon dve nedelje od koncerta nisu slegli utisci.”

Veliki tim s kojim će ovaj umetnik stići u Beograd sastoji se od stotinjak članova, a obuhvata ne samo najveći privatni orkestar na svetu, hor i soliste, već i kuvare, doktora i fitnes trenera. Ujedno poseduje čak četiri pozornice kao i četiri kompleta instrumenata što znatno olakšava održavanje koncerata na različitim kontinentima, a mnogi muzičari uz njega su već više od 25 godina. On sam svira Stradivariusa iz 1667. godine!

Budite deo njegove nove svetske turneje i obezbedite svoje ulaznice na vreme na www.tickets.rs

André Rieu uživo u Beogradu 14.11.2024. – Muzika za dušu, uspomene za ceo život!

Poziv Andre Rieu za Beogradski koncert

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track