RUSKI PIJANISTA IPAK DOLAZI U BEOGRAD: Boris Berezovski se nije pojavio na Kolarcu, a razlog je BIZARAN! Ponaša se kao SUPERSTAR
Foto: Maksimov, Bemus

Saznajemo

RUSKI PIJANISTA IPAK DOLAZI U BEOGRAD: Boris Berezovski se nije pojavio na Kolarcu, a razlog je BIZARAN! Ponaša se kao SUPERSTAR

Kultura -

Koncert Borisa Berezovskog održaće se večeras sa početkom u 20 časova na Kolarcu, u okviru 55. Bemusa. Nastup je planiran prekjuče, ali poznati ruski pijanista je, kako saznajemo, zakasnio na avion i nije došao u Srbiju.

Sve ulaznice kupljene za prvi datum važiće za novi, saopštili su organizatori. Za ovaj koncert vlada veliko interesovanje, tako da se preporučuje publici da dođe na vreme, minimum pola sata pre početka. Pored čuvenog pijaniste Berezovskog nastupiće kao gosti Blues Doctors, ruski bluz rok bend.

Boris Berezovski
foto: Bemus

Na programu su: Ludvig van Betoven: Sonata za klavir br. 2 u A-duru, op. 2, br. 2; Feliks Mendelson: Rondo capriccioso, op. 14; Ludvig van Betoven: Sonata za klavir br. 5 u ce molu, op. 10, br. 1; Feliks Mendelson: Tri etide op. 104b; Sergej Rahmanjinov: Varijacije na Šopenovu temu; Nikolaj Metner: Dve priče; Sergej Rahmanjinov: Tri transkripcije.

Aleksandar Sedlar
foto: Marina Lopičić

Iste večeri biće održan koncert na kome je slobodan ulaz. Nastupiće naši priznati umetnici: Ljubiša Jovanović (flauta), Dejan Mlađenović (viola) i Aleksandar Serdar (klavir). Koncert će biti održan u Crkvi Sv. Ante Padovanskog (Pop Stojanova 11) sa početkom u 20 časova. Na programu će biti sledeća dela: Johan Sebastijan Bah - Trio sonata za flautu, violu i klavir u ge duru; Domeniko Skarlati - Pet sonata za klavir solo; Johan Sebastijan Bah - Sonata za flautu i klavir u ha molu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track