ZBOG NJEGOVE VISINE SVI NA SNIMANJU PREVRĆU OČIMA: Mladi glumac se proslavio u VOJNOJ AKADEMIJI, a sad morao da smrša 17 kilograma
Foto: ATA images

Transformacija

ZBOG NJEGOVE VISINE SVI NA SNIMANJU PREVRĆU OČIMA: Mladi glumac se proslavio u VOJNOJ AKADEMIJI, a sad morao da smrša 17 kilograma

Kultura -

Mladi glumac Jovan Jovanović proslavio se ulogom Gvozdena u hit seriji "Vojna akademija", kao i košarkaša Gorana Babića u seriji "Žigosani u reketu", a osim po talentu, ovaj mladi umetnik se izdvaja i svojom visinom od 199 cm, što ga čini jednim od najviših glumaca koje je domaća scena imala.

Iako bi neki verovatno ovo istakli kao prednost, kad je Jovan u pitanju, situacija nije baš uvek takva. Naime, glumac svojom visinom kostimografima i te kako zadaje glavobolje.

Sada je imao novi izazov, jer je za snimanje filma "Čuvari formule" morao do da izgubi više od deset kilograma.

"Krenuo sam sa 96 i završio sa 79 kilograma. Dva i po meseca je trajala borba da smršamo. Nakon zadnjih scena smo otišli na obilni doručak. Od tog trenutka nisam prestao da jedem. Sada imam 23 više nego na snimanju", otkrio je Jovanović pred beogradsku premijeru filma.

film Lančana reakcija, film, Lančana reakcija, Dragan Bjelogrlić
foto: Aleksandar Levajković

Za potrebe snimanja "Čuvara forlume", koji govori o akcedentu u naučnom institutu Vinča, kada se ozračilo više naših naučnika, glavni glumci - Radivoje Raša Bukvić, Alisa Radaković, Jovan Jovanović i Ognjen Mićović, morali su da potpuno obriju glavu.

Jovanu i njegovom drugu Ognjenu je brzo porasla kosa, ali je najgore prošla njihova koleginica Alisa.

"Šišanje na ćelavo sam shvatila kao glumački izazov. Znam da mnoge koleginice ne bi to uradile. Dobila sam druge uloge nakon ovoga i s kratkom kosom", izjavila je glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

03:23

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR O NOVOM FILMU: Sve me podseća kao kad smo bili u Sarajevu s TOMOM! Evo šta kaže o nominaciji ZA OSKARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track