DAN VELIKIH POPUSTA ZA FILMOFILE NA SAJMU KNJIGA: Nekoliko vrednih naslova, a među njima i delo čuvenog reditelja i jedan VODIČ
Foto: Dragana Udovičić

FCS

DAN VELIKIH POPUSTA ZA FILMOFILE NA SAJMU KNJIGA: Nekoliko vrednih naslova, a među njima i delo čuvenog reditelja i jedan VODIČ

Kultura -

Filmski centar Srbije i ove godine nastupa na Sajmu knjiga. Sreda će biti organizovan dan određen za veliki popust (25. oktobar), rasprodaja starijih izdanja čiji su tiraži pri kraju, kao i fokus na nekoliko knjiga koje su izdali drugi izdavači, a u čijem je izdanju FCS značajno učestvovao.

Stefan Arsenijević
foto: ATA images

Samo ove godine Filmski centar objavio je nekoliko vrednih naslova: "Malo iznad tla - Razgovor sa Srđanom Karanovićem" Stefana Arsenijevića, "Srpski film: pedesete" Saše Radojevića, "Festival jugoslovenskog dokumentarnog i kratkometražnog filma, 1954-2004, od jugoslovenskog socijalizma do srpskog nacionalizma", Dunje Jelenković, "Priča - drugo izdanje - Sadržaj, struktura, stil i principi pisanja scenarija" Roberta Mekija, "Kritički vodič kroz srpski film 2018-2022" Zorana Jankovića i Đorđa Bajića i upravo pred sajam objavljena knjiga Gorana Gavrića "Robokap i filmski dvojnici - filozofija".

Sajam knjiga, FCS
foto: Dragana Udovičić

Knjiga Stefana Arsenijevića je knjiga čije je drugo izdanje pri samom kraju, i to je, svakako, jedan od naslova Filmskog centra koji je u proteklom periodu bio najtraženiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track