HAUSER RASKOPČAO KOŠULJU I ZAPALIO MAŠTU ŽENSKE PUBLIKE: Sve je spremno za spektakl u Areni! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

DUGO IŠČEKIVANI KONCERT POČINJE

HAUSER RASKOPČAO KOŠULJU I ZAPALIO MAŠTU ŽENSKE PUBLIKE: Sve je spremno za spektakl u Areni! (FOTO)

Kultura -

Stjepan Hauser je munjevito započeo prvu solo turneju „Rebel with a Cello“ u rasprodatim arenama širom Evrope, a Beograd i Zagreb su jedini gradovi u regionu gde nastupa.

Beogradski koncert samo što nije počeo, dok će zagrebatsku publiku česlista obradovati sutra. Među pozunatima su se našlji Maja Mandžuka, Nina Seničar, Kaja Ostojić, Goca Lazarević, Marko Đoković i brojni drugi.

Stjepan Hauser, koncert Stjepna Hausera
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Beogradska arena je već puna, a na dugo iščekivani koncert Hauser je stigao dobrog raspoložnja i sa osmehom na licu, a slavni muzičar oduševio je sve stajlingom.

On se odlučio da na koncertu bude kompletno u crnom, te je poneo crnu široku košulju, crne pantalone i crne cipele. Kosa mu je bila začešljana unazad, a prvo dugme na košulji je ostavio raskopčano i tako raspalio maštu mnogim damama.

1 / 13 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

- Beograd me svaki put oduševi na novi način. Nekoliko puta sam bio ovdje i svaki put sam uživao. Ovo je stvarno grad koji živi 100 na sat i nikada ne spava. Očekujem da će me i ovoga puta publika oduševiti atmosferom, te da ćemo skupa stvoriti večer koju ćemo dugo pamtiti. Jako sam uzbuđen zbog nasutpa u Štark Areni - izjavio je Hauser ranije.

Bonus video:

01:21

2cellos oproštajni koncert u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track