OVO JE ANITA, SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Bila je uz njega u najtežim trenucima, a malo je poznato da je bila deo KULTNE SERIJE
Foto: Dragana Udovičić

BILA JE NJEGOVA VELIKA LJUBAV

OVO JE ANITA, SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Bila je uz njega u najtežim trenucima, a malo je poznato da je bila deo KULTNE SERIJE

Kultura -

Glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon borbe s teškom bolešću, a vest o njegovog smrti saopštila je, u ime porodice, njegova supruga Anita.

"Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević", stoji u saopštenju ožalošćene porodice.

Žarko Laušević
foto: Zorana Jevtić

Osim supruge Anite, Laušević je iza sebe ostavio troje dece.

Inače, malo je poznato da je Anita Laušević takođe deo filmskog sveta. Ona je profesionalna šminkerka, a godinama je radila na snimanju kultne serije "Seks i grad".

Anita Laušević
Anita Lauševićfoto: Profimedia

Takođe, bila je angažovana na snimanju filma "Spajdermen 2", a sarađivala je sa Leonardom Dikaprijom i Kejt Vinselt. Laušević govorio da mu je upravo supruga bila najveća podrška i da se često s njom savetovao oko posla.

Žarko Laušević
foto: Printscreen/YouTube

"Normalno je da se savetujem s njom oko svega. U braku se ljudi konsultuju oko dece, posla, nabavke, šta kuvati, pa ponekad pričamo i o filmu", govorio je Laušević.

Anita Laušević
foto: Profimedia

"Bavila sam se raznim teškim poslovima ne bih li svojoj porodici pomogla da preživi", rekla je jednom prilikom Anita o svojim počecima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track