NOVI LIK U "IGRI SUDBINE": Igra ga velika zvezda, stiže još novih 1.000 epizoda, a evo kako se on snalazi na snimanju
Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

to se čekalo

NOVI LIK U "IGRI SUDBINE": Igra ga velika zvezda, stiže još novih 1.000 epizoda, a evo kako se on snalazi na snimanju

Kultura -

Glumac Nenad Jezdić postao je član ekipe serije "Igra sudbine". Početkom nedelje imao je prvi snimajući dan, a uskoro ćemo ga gledati u novim epizodama. U seriji će igrati Gvozdena Bošnjaka, brata Andrije Bošnjaka, kog igra Bane Popović.

Nenad Jezdić
foto: Željka Hajdarević

- Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Jezda pristao da postane deo serije "Igra sudbine". Glumci su takođe oduševljeni i srećni zbog toga kako se priča razvija. Serija se tek zahuktava i verna publika će bez daha gledati nove epizode sa izuzetnim glumačkim pojačanjem - izjavio je Nikola Burovac, producent serije, dodao da će novi zapleti, intrige i sukobi krasiti i ovu sezonu i najavio još 1.000 novih epizoda.

Nikola Burovac
foto: Nebojša Babić

Jezda se nedavno priključio i ekipi serije "Igra sudbine", što je obradovalo gledaoce ove sapunice. Ekipi Kurira otkrio je kako se snalazi na snimanju i zbog čega je prihvatio tu ulogu.

- Snalazim se. Ova uloga predstavlja izraz poverenja i razumevanja za ljude s kojima sam radio letos na filmu. Pitali su me da li želim da učestvujem, rekao sam da ću samo učestvovati - poručio je glumac.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

Jezdić o Laušu, Jagošu i Draganu Nikoliću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track