POTVRĐENO PISANJE KURIRA! SNIMA SE SRPSKO-ŠPANSKA SERIJA: Glavna rola Mileni Radulović, tu su i Sovilj i Kapičić, a i ovo NOVO IME
Foto: David-Herranz

"Ožiljak"

POTVRĐENO PISANJE KURIRA! SNIMA SE SRPSKO-ŠPANSKA SERIJA: Glavna rola Mileni Radulović, tu su i Sovilj i Kapičić, a i ovo NOVO IME

Kultura -

Na čuvenom Mipkomu u Kanu najavljeno je da će uskoro početi snimanje serije "Ožiljak", prve srpske i španske koprodukcije, a sada je potvrđeno pisanje Kurira da glavne uloge u ovom ostvarenju od naših glumaca igraju Milena Radulović, Mladen Sovilj i Stefan Kapičić.

Sovilj, istaknuti klijent prve srpske agencije za glumce Slavic Artists Management, prelazi granice svoje dosadašnje karijere i stupa na svetsku scenu u nadolazećoj španskoj triler seriji, a navodi se u saopštenju njegove agencije. Talentovanu glumačku ekipu predvode španske zvezde Luis Fernandez i Huanlu Gonzales, na čelu sa Milenom Radulović kao glavnom akterkom ovog dinamičnog trilera.

serija Aviondžije, Aviondzije, Mladen Sovilj
foto: ATA images

Publika će imati priliku da pogleda Mladena u ulozi Vanje, hirovitog, samovoljnog i pomalo luckastog kriminalca po zanimanju. U ulozi Vanjinog inteligentnog, opreznog, praktičnog i lukavog šefa Borisa očekuje nas zvezda “Dedpula” i “Better call Saul”, glumac Stefan Kapičić. Od trenutka kada je tragedija potresla njen život dok je još bila dete, cilj Irine (Milena Radulović), zagonetne žene sa misterioznim ožiljkom na licu, nije ništa drugo do osveta. U tome će joj pomoći Afgan, ključni lik u njenoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Zadatak da Irinu pretvori u mašinu za ubijanje pripao je domaćem glumcu i producentu Goranu Šušljiku.

sahrana, Jagoš Marković, Goran Šušljik
foto: Nemanja Nikolić

Serija „Ožiljak“ (Scar) u koprodukciji Telekoma Srbije, Amazon Prime Videa i španske televizije RTVE, a po motivima najprodavanijeg romana Huana Gomesa-Hurada, publici garantuju dinamičan sadržaj. Projekat vode producentske kuće Plano a Plano i Dopamin, dok su izvršni producenti Asacha Media Grupa i srpski Adrenalin, te je uspostavljena veza između Srbije i Španije, obezbeđujući globalnu vidljivost filmskog tržišta.

Autorska ekipa koja potpisuje seriju je poznata i višestruko nagrađivana. Od pisaca Pabla Roe, Fernanda Sankristobala i Veronike Marze, koji su ekranizovali neke od najnagrađivanijih projekata poput „Kuća od papira“ (La Casa de Papel) „Igračka“ (Toy Boy) i „Đavo“ (Diablero), stiže drama od osam epizoda koja će se krajem godine snimati u Srbiji i Španiji, a čiju režiju potpisuje Migel Anhel Vivas, koji iza sebe ima nekoliko sjajnih ostvarenja poput „Kuća od papira“, „Vis-a-vis“ i „Izumiranje”.

Prvi kadrovi serije su već snimljeni u Bilbau, završetak snimanja je planiran za mart naredne godine, dok će datum prikazivanja biti naknadno objavljen.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track