KAD JE MAJKA OD ĆERKE STARIJA SAMO 12 GODINA: Ovo je svima promaklo koji vole seriju "Nepobedivo srce", a one su igrale te uloge
Foto: Printscreen Youtube RTS

samo na Kurir televiziji

KAD JE MAJKA OD ĆERKE STARIJA SAMO 12 GODINA: Ovo je svima promaklo koji vole seriju "Nepobedivo srce", a one su igrale te uloge

Kultura -

Tek što su osvojili srca publike kao ljubavni par u seriji "Ranjeni orao", glumce Slobodu Mićalović i Ivana Bosiljčića reditelj Zdravko Šotra birao je za istu podelu u novoj ekranizaciji romana Milice Jakovljević Mir-Jam "Nepobedivo srce". Nekako simbolično, odmah nakon emitovanja "Ranjenog orla", na Kurir televiziji u utorak, 21. novembra, počelo je prikazivanje i "Nepobedivog srca".

Ranjeni Orao
foto: Kurir

Ova telenovela snimljena je 2010. godine, a njena radnja smeštena je u tridesete godine dvadesetog veka. Siromašni i nezaposleni pravnik Miroslav Balšić izdržava se pevajući po kafanama i bezuspešno pokušava da se zaposli u struci. Kada se učini da je to skoro nemoguće, dobija pismo iz jednog grada u provinciji, u kojem ga direktor banke, po preporuci, poziva da bude učitelj njegovom sinu, koji ima problema u školi, pa ako to uspešno reši, zaposliće ga u svojoj banci kao pravnika. U osnovi priče je takođe i nemoguća ljubav između Miroslava i bogate naslednice direktora banke.

Danijela Nela Mihailović
foto: Aleksandar Krstović/ Prva TV

Pored toga što su Sloboda i Ivan proglašeni glumačkim parom godine 2012. na Filmskim susretima u Nišu, serija ima još nekoliko zanimljivosti, među kojima je i ta da je Nela Mihailović, koja Ljubomiru Bulajiću i Slobodi igra majku, od svoje ćerke u pravom životu starija samo 12 godina.

Ostale uloge imaju Predrag Ejdus, Dragomir Čumić, Zinaida Dedakin, Marija Karan, Mrđan Ognjanović, Dragana Mićalović, Katarina Žutić, Milica Grujičić, Ivana Jovanović, Igor Đorđević, Bojana Grabovac, Andrija Milošević i mnogi drugi.

Kurir.rs/ TV Ekran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track