NOVOGODIŠNJI KONCERTI BEOGRADSKE FILHARMONIJE: Za kraj godine, pod palicom Danijela Rajskina, specijalan program All Stars
Foto: Marko Đoković

Ne propustite

NOVOGODIŠNJI KONCERTI BEOGRADSKE FILHARMONIJE: Za kraj godine, pod palicom Danijela Rajskina, specijalan program All Stars

Kultura -

Najluđi provod uz tradicionalno najpopularnije nastupe orkestra - Novogodišnje koncerte Beogradske filharmonije, zakazani su za 29. i 30. decembar na Kolarcu. Za kraj godine, pod palicom Danijela Rajskina, Filharmonija priprema specijalan muzički šou pod nazivom “All Stars” kojim predstavlja svoje orkestarske zvezde.

Beogradska Filharmonija
foto: Privatna Arhiva

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije su najtraženiji nastupi orkestra za koje se publika raspituje mesecima unapred, a finale 2023. godine biće u znaku stogodišnjice orkestra.

Jubilarnu filharmonijsku godinu, orkestar ispraća sa najvećim zvezdama - muzičarima Beogradske filharmonije, koji će se publici ovog puta predstaviti u nešto drugačijem svetlu. Pored uobičajene uloge u orkestru, svaki Filharmoničar ima različita muzička interesovanja, ukus, i način umetničkog izražavanja. Tako će publika imati priliku da čuje posebne talente filharmoničara kroz svirku na neobičnim instrumentima, muzičare u ulogama kompozitora, pevača, a možda i plesača.

Beogradska Filharmonija
foto: Privatna Arhiva

Za kraj godine, Beogradska filharmonija je navikla svoje fanove na drugačija izdanja ali uvek u sjajnom raspoloženju uz fenomenalnu muziku. Za novogodišnje filharmonijske spektakle vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice rasprodaju za samo nekoliko dana.

Kako do karata

Za All Stars novogodišnji program, karte će biti u prodaji od 1. decembra na blagajni Beogradske filharmonije kao i online.

Kurir.rs

Bonus video:

00:45

KONCERT UMESTO KOMEMORACIJE: Beogradska filharmonija ispratila Ivana Tasovca na večni počinak muzikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track