"MAMA ODLIČNA SI BILA VEČERAS" Ćerka Tamare Dragičević oduševila drugare iz škole ovim potezom: Njihovu radost teško je OPISATI
Foto: Nikola Ristić

neočekivani gosti

"MAMA ODLIČNA SI BILA VEČERAS" Ćerka Tamare Dragičević oduševila drugare iz škole ovim potezom: Njihovu radost teško je OPISATI

Kultura -

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje od 2016. godine uživaju u skladnom braku, a iz njihove ljubavi rodili su se Staša i Lazar.

Petar Benčina, Tamara  Dragičević, Igor Benčina, Marta Bjelica, Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

Staša je nedavno celo svoje odeljene dovelo da pogleda predstavu "Slavna Florens" u Ateljeu 212.

"Deca rastu, svaki dan je sa njima poseban… Staša je pošla u školu, krenula je i u pozorište za odrasle. U stvari, gledala je “Slavnu Florens”. Više puta, uživa da je gleda. Pre neko veče je gledala sa svojim drugaricama. Bile su oduševljene. Pokazivala sam im šminkernicu, kostime… To kako se deca raduju, to se teško da opisati. A rekla mi je “mama, odlična si bila večeras, baš si dobro igrala”. Reko "Staša, mnogo mi znači tvoje mišljenje". A ona će "stvarno ti kažem, mama" - rekla je Tamara za Blic.

Tamara Dragičević
foto: Instagram

Glumica je otkrila da naslednik ne prati njihov rad.

- Slabo. Sin je još mali, njemu su četiri godine. Stašini vršnjaci su, neki od njih, kao i gledali “Tomu”, ali njoj to nije naročito privuklo pažnju. Vidi ponekad nešto na TV-u, ali ima odnos sa otklonom, nije joj to baš nešto što će da je preokupira. Polako, biće i toga kad dođe vreme - rekla Dragičevićeva, koje trenutno priprema novi komad.

Mama, predstava, Atelje 212
foto: Anđa Brstina

Premijera predstava "Mama" Morgana Lojda Malkoma u režiji Nebojše Bradića na sceni “Petar Kralj” pozorišta Atelje 212 planirana je za 16. decembar. Uloge tumače Jelena Stupljanin, Jasmina Avramović. Scenografiju potpisuje Marija Jevtić, kostimografiju Marina Medenica, a muziku Aleksandra Vrebalov.

Kurir.rs

Bonus video:

05:09

ŠTO MI SE VIŠE UDVARAO, JA SAM SE VIŠE ZALJUBLJIVALA! Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track