U "NEPOBEDIVOM SRCU" JE PRAVA PARIŽANKA: Tamara Krcunović je išla u francuski vrtić, a EVO u koje TRI DRŽAVE je učila francuski
Foto: Printskrin

da li ste znali?

U "NEPOBEDIVOM SRCU" JE PRAVA PARIŽANKA: Tamara Krcunović je išla u francuski vrtić, a EVO u koje TRI DRŽAVE je učila francuski

Kultura -

Serija "Nepobedivo srce" Zdravka Šotre, koja je premijeru imala 2011. godine, i u novoj reprizi na Kurir televiziji drži veliku pažnju gledalaca. Još jednu ljubavnu priču spisateljice Mir-Jam doneli su Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić. U plejadi i ostalih sjajnih glumaca jeste Tamara Krcunović, koja tumači lik Francuskinje Anrijet Beson. Kod nje i njene majke u Pariz dolazi Milena, koju igra Sloboda. Fascinantno je kako tečno Tamara govori francuski, što nije slučajno.

Tamara Krcunović
foto: Printskrin

Naime, kao dete je bila upisana u francusko obdanište u Beogradu, a potom je osnovnu školu završila u Alžiru, a srednju na Kipru, obe na francuskom. Glumačka akademija privremeno ju je vratila u Beograd sve do postdiplomskih studija u Parizu.

Tamara Krcunović
foto: Printskrin

- Svi moji drugari s klase su danas divni francuski glumci i u kontaktu smo. Ti dani u Parizu bili su fenomenalni, uvek se setim Aznavurove pesme "La Boem", koja govori o odrastanju na Monmartru, blejanju po tim ulicama u vreme kada ništa nije bilo toliko važno. Svako od nas da po pet franaka i skupimo da kupimo hranu i piće - opisala je glumica za TV Ekran, kada je dodala da bi, osim u Beogradu, mogla da živi jedino u Parizu.

Tamara Krcunović
foto: Ljubomir Dorontić

- Francusku smatram svojom zemljom koliko i Srbiju, jer kad čovek odraste uz neki jezik i kulturu, stvori se osećaj pripadnosti. A Francuska mnogo ulaže u kulturu. Dobijala sam stipendiju, pa se desi da mi jedan mesec uplate dupli novac. Prijavim, a oni kažu da nije greška, već da sam to dobila za knjige koje želim da kupim - istakla je Tamara.

(Kurir.rs / TV Ekran / J.A.M.)

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja