POZNATO ŠTA OLGA KIRILENKO RADI U BEOGRADU: Nije tu samo zbog ludog provoda već snima novi film s ovom velikom svetskom ZVEZDOM
Foto: EPA Neil Hall

spojila lepo i korisno

POZNATO ŠTA OLGA KIRILENKO RADI U BEOGRADU: Nije tu samo zbog ludog provoda već snima novi film s ovom velikom svetskom ZVEZDOM

Kultura -

Jedna od najlepših žena sveta, Olga Kirilenko, uživa u čarima noćnog života Beograda. Glumica i model objavila je na svom Instagramu snimke sa scene poznatog kluba "Lafajet" i kako pleše u društvu Čarlija Čaplina. Pravo iz publike uzela je učešće u šou-programu, a odmah su krenule priče da francusko-ukrajinska umetnica u našem glavnom gradu snima svoj novi film u Srbiji.

Olga Kirilenko
foto: Privatna Arhiva

Glumica je dva dana ranije na svom Instagramu objavila slike sa snimanja filma "Misdirection" u društvu kolega Frenka Grila i Olivera Trevena. - Na setu sa sjajnim momcima - napisala je glumica.

Zanimljiv zaplet

I Trevera je kačio fotografije iz Beograda, a bio je u njenom društvu u izlasku. Pored Olge, glavna zvezda u ovom ostvarenju biće Armand Asante, kako je pisao sajt Dedlajn.

Arman Asante
foto: Rts

Film prati očajnički par (Kirilenko i Trevena) koji izvodi niz teških provala kako bi otplatio dug mafiji. Kada pokušaju da opljačkaju poslednju žrtvu, upadaju u smrtonosnu igru mačke i miša, gde se ulozi okreću, a lovci postaju lovina.

Sa Lazarem Ristovskim
Sa Lazarem Ristovskimfoto: Privatna Arhiva

Olga je pre 10 godina već snimala kod nas film "Novembarski čovek", kad je nakratko bila đak Osnovne škole "Vuk Karadžić". Mirna, ušuškana Ulica Stevana Sremca u centru Beograda tada je simulirala deo Moskve za potrebe snimanja holivudskog filma s Pirsom Brosnanom.

- Preživela sam vožnju dublera i eksplozije na snimanju odmah pored gospodina Bonda (Pirsa Brosnana). Sada i ja vozim! Čuvajte se - ovako je tada pisala o snimanju u Beogradu.

Pirs Brosnan, Lazar Ristovski
foto: Privatna Arhiva

Od Ukrajine do Pariza

Slavu u svetu filma Olga Kirilenko je stekla igrajući u 22. delu filma o tajnom britanskom agentu - "Zrno utehe". Rođena je 1979. u Berđansku, sa 16 godina otišla je u Pariz da se bavi modelingom. Glumačku karijeru je počela 2004, a poslednjih godina gledali smo je u Netfliksovoj mini-seriji "Treason", superherojskom filmu "Crna udovica" 2021, a najsvežija uloga joj je u filmu "Extraction 2" od ove godine, gde glumi uz superstara Krisa Hemsvorta.

Kurir.rs/ LJ. R.

Bonus video:

01:05

Olga Kirilenko se provodi u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track