INSPEKTOR KURUZOVIĆ, PAS ČEDA I JEDAN KRIMINALAC: Nenad Jezdić u trileru "Poslednji strelac", a poznat datum premijere (VIDEO)
Foto: Željka Hajdarević

Uskoro u bioskopima

INSPEKTOR KURUZOVIĆ, PAS ČEDA I JEDAN KRIMINALAC: Nenad Jezdić u trileru "Poslednji strelac", a poznat datum premijere (VIDEO)

Kultura -

Glumca Nenada Jezdića naredne godine gledaćemo u trileru "Poslednji strelac" Darka Nikolića jer je u glavnoj ulozi zamenio prvobitno najavljenog svog kolegu Ljubomira Bandovića.

Nenad Jezdić
foto: Željka Hajdarević

Naime, njemu je pripala uloga inspektora Kuruzovića, koji posle smrti voljene supruge provodi dane sa svojim ljubimcem, jazavičarom Čedom, mireći se s besmislom života, sve dok se u njegovu svakodnevicu ne vrati balkanski kriminalac Atanasije. Njegov lik tumači Miki Krstović i on je odgovoran za smrt Kuruzovićeve žene. Tu počinje akcija koju predvodi Baltazarević, a oživeće ga Miloš Timotijević.

Nenad Jezdić
foto: Željka Hajdarević

Film, čija se postprodukcija privodi kraju, snimljen je po ideji Nikole Burovca, koji je i producent ovog ostvarenja za koje je scenario napisao romanopisac Branislav Janković. U bioskopima se očekuje u martu 2024. godine, a ostale uloge tumače: Aleksandra Belošević, Nataša Marković i Vladan Gajović.

Nikola Burovac
foto: Nebojša Babić

"Privodimo kraju postprodukciju fima, svi smo ponosni na ono što smo uradili. Svesni smo da imamo odličan film i ceo tim na čelu sa distributerom je zadovoljan postignutim. U bioskopima ga očekujemo od marta i siguran sam da će publika uživati u ovom trileru" - kaže Nikola Burovac.

01:07

Trejler Strelac Nenad Jezdić

U pozorišno-filmske vode Burovac je ušao 2017. godine s predstavom "Kafana Balkan" u režiji Irfana Mensura, a s Markom Nikoćem u glavnoj ulozi. Nakon toga počeo je da radi za televiziju, kad se priključio ekipi jedne od najdugovečnijih serija "Igra sudbine".

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

NIŠTA GRAD I DRUŠTVENE MREŽE! Za Nenada Jezdića sve je to lažni svet, stvarnost je u poljoprivredi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track