SNIMANJE JE BILO MOJE KRATKO, ALI SLATKO ISKUSTVO: Tanja Pjevac o seriji "Toma", a evo gde je snimila prve SCENE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Superstar

TV ekran

SNIMANJE JE BILO MOJE KRATKO, ALI SLATKO ISKUSTVO: Tanja Pjevac o seriji "Toma", a evo gde je snimila prve SCENE (VIDEO)

Kultura -

Glumica Tanja Pjevac je publiku osvojila kao konobarica Zoka u seriji "Kamiondžije d.o.o." i Jagoda u sitkomu "Državni posao", a trenutno je gledamo vikendom na Superstar kanalu u seriji "Toma". Tu igra jednu od medicinskih sestara koja leči popularnog pevača.

Tanja Pjevac
foto: Printscreen/Superstar

- Moja uloga u seriji istog je obima kao i na filmu. Bilo je to vrlo kratko i slatko iskustvo i lagano snimanje. I ne može da bude teško kad radite s profesionalnim i darovitim ljudima. Reditelja Dragana Bjelogrlića znam još od serije "Vratiće se rode". Nije strog, prijatan je, predusretljiv i govori glumačkim jezikom. Samim tim vas oslobađa i navodi na pravi put - priča Tanja, koja je deo prve klase u Novom Sadu čuvenog dramskog umetnika Mihajla Miše Janketića.

U seriji "Vratiće se rode" delila je kadar s legendarnom glumicom Semkom Sokolović-Bertok.

Tanja Pjevac
foto: ATA images

Godinu za nama pamtiće po nagradi publike za glumicu večeri na Filmskim susretima u Nišu, za ulogu u filmu "Manja" Nikole Končarevića.

- Pomalo sam bila iznenađena, hvala niškoj publici. Ovo je film o Novom Sadu, koji je u stvari jedan od junaka filma. Sniman je u samom gradu i nosi autorski pečat koji mi prija - dodaje glumica, koju tokom leta čeka snimanje nastavka "Kamiondžija".

Tanja Pjevac
foto: RTS

- Zoka nije postojala u originalnom scenariju. Divni reditelj Filip Čolović objasnio mi je da ćemo na samom snimanju stvarati lik te Bajine drugarice. Bila sam zahvalna, ali i puna sumnje da li ću umeti. Počeli smo i igrom slučaja Zoka je narasla kao lik, dobila je svoju liniju priče i postala Bajina izabranica. Ali, ako pažljivo pogledate prvu sezonu, ona i jeste Bajin parnjak. Taj njihov drugarski odnos krije i bezuslovnu ljubav od prve scene. I meni se činilo da Zoka jeste pravi izbor za njega. Hemija između njih je jaka i nadam se da će tako i ostati - zaključila je Tanja.

Kurir.rs/ TV Ekran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track