"DA PEVAM KAO DŽEJ, ALI I DA OPET SNIMAM NEKI FILM" Malom Alenu oni su uzori! Došao je na premijeru i poslao mu DIRLJIVU PORUKU
Foto: Petar Aleksić

želje

"DA PEVAM KAO DŽEJ, ALI I DA OPET SNIMAM NEKI FILM" Malom Alenu oni su uzori! Došao je na premijeru i poslao mu DIRLJIVU PORUKU

Kultura -

Srca publike osvojio je mali Alen Selimi, koji tumače lik pokojnog pevača Džeja u filmu "Nedelja".

Alen Selimi
foto: Petar Aleksić

Mali Alen nema sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga u Skadarliji. Dobio je poziv za kastig, tamo otpevao pesmu "Nedelja" i uloga je bila njegova. Alen želi da se bavi glumom i pevanjem kad poraste.

- Kad porastem, voleo bih da budem i glumac i pevač. Da pevam kao Džej, ali i da opet snimam neki film. (smeh) Bilo mi je baš lepo na snimanju. Družili smo se, pevali smo u kombiju. Jedino mi je bilo teško što sam morao nekad da ustanem u pet ujutru. Najviše sam se družio s Nemanjom Ćeranićem i s Husom - rekao je Selimi.

Film Nedelja o zivotu Dzeja Ramadanovskog
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Na pitanje ko mu je omiljeni glumac, sa osmehom na licu izgovorio je:

- Najviše volim Baću i Maraša iz "Južnog vetra", oni su mi super, hteo bih da budem glumac kao oni - zaključio je mladi glumac.

Južni vetar, hit serija
foto: Nemanja Miščević

Miodrag Radonjić, koji je u serijalu oživeo lik Baće, prisustvovao je premijeri sa svojom suprugom, a Alenova želja ga je raznežila, te je uz osmeh poručio.

Premijera filma Nedelja, Miodrag Radonjić, Milica Mikić
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

- Nek je živ i zdrav i čestitam mu na odličnoj ulozi - poručio je glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track