KAKAV JE BIO DŽAMBA U PRAVOM ŽIVOTU? Predrag Popović Gane otkrio njegove osobine za Kurir TV: Korektan je, šta kaže to i uradi
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

kurir tv

KAKAV JE BIO DŽAMBA U PRAVOM ŽIVOTU? Predrag Popović Gane otkrio njegove osobine za Kurir TV: Korektan je, šta kaže to i uradi

Kultura -

Film "Nedelja" ostavio je sale bioskopske sale pune utisaka. Husa je izvanredno odglumio s obzirom na to da mu glavna grana za koju se opredelio muzika, a ne gluma.

S druge strane, lik Džamba je ostavio upečatljiv doprinos kako u filmu, tako i u privatnom životu legendarnog Džeja.

Više o konekciji, životu, ali i osobinama Džamba, za Kurir televiziju je pričao Predrag Popović Gane.

Predrag Popović Gane
foto: Kurir televizija

Džamba i Dorćol

- Sa Dorćola sam najviše voleo Džambu, jer je bio dosta stariji od mene i njegov tata, Šero Lero, je bio šofer, a vozio je Generalnog direktora Televizije Beograd. A moja mama je radila u Televiziji Beograd. Onda kad smo išli leti na more, Džamba je mene i brata čuvao, da se ne udavim u moru. E tako sam ja s njim i voleo sam ga. Dobar je bio. Desetka - započeo je Gane.

Potom je odgonetnuo kakav je Džamba bio iz njegovog ugla, nevezano za film:

- Džamba je bio korektan. Šta kaže, tako je. Obeća, uradi. Dobar je bio. Mnogo dobar. Da je bio fizički jači, ko zna šta bi bio.

U filmu se Džamba pokazuje, što bi se reklo, kao loš momak i kao neko ko je jednom vreme bio u zatvoru kada je bio mali. Da li je to istina?

- Prema meni je bio fenomenalan. Znam puno ljudi koji ga mnogo više vole nego ja. Tu Dorćolci, znam da su ga baš voleli i starija ekipa. Kao Ciga, Buba, Nina. Voleli su. On je odakle hrabar, jak. Mislim, nije jak. Hrabar je bio. Srce imao - zaključio je Gane.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track