FILM NEDELJA RUŠI SVE REKORDE GLEDANOSTI: Na premijeri u Beču tražila se karta više, a rasprodato je čak 11 projekcija
Foto: Promo

uspeh

FILM NEDELJA RUŠI SVE REKORDE GLEDANOSTI: Na premijeri u Beču tražila se karta više, a rasprodato je čak 11 projekcija

Kultura -

Interesovanje publike za premijeru filma "Nedelja" u Beču, nadmašilo je sva očekivanja, zbog čega su domaćini morali da organizuju dvodnevna premijerna prikazivanja. U prisustvu glumačke i autorske ekipe, tokom vikenda u čak 11 prepunih sala bioskopa Cineplexx u Beču, održana je međunarodna premijera filma „Nedelja“.

film Nedelja
foto: Adria Film / Jovica Kosanović

Ova dvodnevna premijera, zbog enormnog interesovanja publike, postavila je novi rekord sa više od tri hiljade prodatih ulaznica, čime je postala najveća premijera domaćeg filma van granica matične zemlje do sada. Ovo svedoči o popularnosti filma "Nedelja" ali i ističe želju dijaspore za kvalitetnim domaćim filmskim sadržajem.

Film “Nedelja” nastavlja da obara bioskopske rekorde, pa ga je tako za samo tri nedelje od početka prikazivanja pogledalo 400.000 gledalaca.

film Nedelja
foto: Adria Film / Jovica Kosanović

Režiju filma “Nedelja” potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Andjelkovića i scenariste Stefana Boškovića,u produkciji „Pelicula production“, uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije.

Film Nedelja
foto: Promo

Film „Nedelja“nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje, regiona kao i u preko 70 bioskopa širom Evrope, a distribucija ovog velikog kinematografskog ostvarenja u Srbiji i regionu poverena je Art Visti i distribucija u dijaspori Adria Filmu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

Trejler filma “Nedelja”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track