KAKO DANAS IZGLEDA MALA MILICA IZ SERIJE "SELO GORI" Talenat za glumu je nasledila od čuvene bake, a svi kažu da je NJENA KOPIJA
Foto: Printscreen

možda niste znali

KAKO DANAS IZGLEDA MALA MILICA IZ SERIJE "SELO GORI" Talenat za glumu je nasledila od čuvene bake, a svi kažu da je NJENA KOPIJA

Kultura -

Kroz 101 epizodu serije "Selo gori, a baba se češlja" publika je pomno pratila zgode i nezgode meštana iz sela Petlovac.

Glavni protagonisti bili su Radašin Raković (Radoš Bajić) i njegova supruga Radojka Raković (Ljiljana Stjepanović), koji su sa svojim komšijama i rođacima prolazili kroz razne situacije.

Selo gori a baba se češlja, Ksenija Repić
foto: Printscreen

Veliku pažnju javnosti privukli su mladi glumci koji su tada debitovali na ekranu. Jedan od likova koje je publika obožavala bila je i mala Milica, koju je tumačila Ksenija Repić.

Ko je Ksenija Repić?

Ova mlada talentovana glumica, trenutno je student na Fakultetu dramskih umetnosti, a iza sebe ima nekoliko uloga. Poslednju rolu ostvarila je u seriji "Azbuka našeg života", gde je oživela Mariju, a glumila je i u seriji "Močvara".

Selo gori a baba se češlja, Ksenija Repić
foto: Printscreen

Ona je prvu rolu ostvarila u seriji "Selo gori, baba se češlja", gde je glumila rame uz rame sa svojom bakom Ljiljanom Stjepanović. Ona je tada tumačila lik male Milice, a njena pojava na ekranu uvek je izmamljivala osmeh kod gledalaca.

Inače, Ljiljana ima dvojicu sinova i četiri unuke, a Ksenija je najstarija. Kako je mlada glumica rekla, deli dosta sličnosti sa bakom, a mnogi tvrde da je njena kopija.

- Imamo istu energiju, a lepotu je nasledila od mame i tate - rekla je ranije Ljiljana u emisiji "Exkluziv" na Prvoj televiziji, dok Ksenija kaže da sa bakom deli i fizičke karakteristike.

Selo gori a baba se češlja, Ksenija Repić
foto: Printscreen

- Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kada je bila mlada - kazala je jednom prilikom unuka Ljiljane Stjepanović.

Kako je ponosna baka ranije istakla Ksenija je od malena volela glumu i pozorište, te je za nju scena prirodan ambijent.

- Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa.

Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući - istakla je ponosna baka i dodala:

- Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna - istakla je Stjepanovićeva.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track