"KAKO BIH MU RAZBUCALA OVU KOŠULJU" Mreže gore zbog Slobode i Bosiljčića! Glumili u "Ranjenom orlu", sad su HIT ZBOG NARODNJAKA
Foto: Košutnjak film

"SKUPA SCENA"

"KAKO BIH MU RAZBUCALA OVU KOŠULJU" Mreže gore zbog Slobode i Bosiljčića! Glumili u "Ranjenom orlu", sad su HIT ZBOG NARODNJAKA

Kultura -

Glumci Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić napravili su pometnju na društvenim mrežama zbog scene iz filma "Jorgovani", koji će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu.

film Jorgovani
foto: Košutnjak film

Ostvarenje "Jorgovani" Siniše Cvetića biće prikazano 27. februara u okviru takmičarskog programa i iako je publika bila u prilici tek da pogleda trejler, TikTok je zatrpan snimcima na kojima Sloboda i Ivan pevaju pesmu Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani".

Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću je ovo treći put da glume ljubavni par - pre nekoliko godina su igrali u seriji "Ranjeni orao", a potom i u ekranizaciji još jednog romana Mir Jam "Nepobedivo srce".

Razlog zašto su sada apsolutni hit na mrežama je trenutak kada Bosiljčić viče muzici: "Tišina, sad malo ona", ali i komentari "Skupa scena, boga mi".

Na društvenoj mreži X prikazana je i scena u kojoj Sloboda psuje i komentar - "Pre braka Ranjeni orao, u braku - jorgovani":

Zbog ove scene je bilo i urnebesih komentara poput onog "da bi mu prvo razbucala košulju, pa tek onda pevala":

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S)

Bonus video:

00:45

Sloboda Mićalović objavila vreli video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track