MARIJA NEŠIĆ OČARALA PUBLIKU: Koncert soprana oduševio publiku u Beogradu i Novom Sadu
Foto: MM

Izuzetno muzičko putovanje

MARIJA NEŠIĆ OČARALA PUBLIKU: Koncert soprana oduševio publiku u Beogradu i Novom Sadu

Kultura -

Protekla dva dana, Marija Nešić je svojim izuzetnim glasom, sofisticiranim stajlingom i dubokim emocijama očarala publiku u Beogradu i Novom Sadu. Na Kolarcu i novosadskoj Sinagogi, uz pratnju Zrenjaninske filharmonije pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, Marija je još jednom potvrdila svoj status kao jedan od najboljih soprana na našim prostorima.

Marija Nešić
foto: MM

Njene interpretacije poznatih arija poput "Granada", "Mamma", "Chitarra Romana" i mnogih drugih čuvenih arija ove dve večeri bile su nezaboravno iskustvo za publiku u Beogradu i Novom Sadu. Publika je ovacijama pratila svaki njen nastup, dok je Marija, ne krijući svoje zadovoljstvo, delila ljubav i strast prema muzici s publikom.

Marija Nešić
foto: MM

Uz neodoljiv glas sopranistkinje i virtuozno izvođenje Zrenjaninske filharmonije, ovo koncertno iskustvo ostavilo je dubok trag u srcima prisutnih. Marija Nešić je pokazala ne samo svoje izuzetne vokalne sposobnosti već i sposobnost povezivanja s publikom na jedinstven način. Izuzetno muzičko putovanje sigurno će dugo ostati u sećanju svima koji su sebi priuštili ovu privilegiju da prisustvuju ovom muzičkom spektaklu.

1 / 6 Foto: MM

Pored brojne publike koncert su podržale i mnoge poznate licnosti madju kojima su glumice Jana Milić i Ivana Dudić, Suzana Manćić, Milka Forcan, Anita Lazić i mnogi drugi.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track