BEOGRADSKI SINDIKAT OBJAVIO SPOT ZA PESMU "JEDINA SRPSKA" Grupa slavi 25 godina postojanja velikim koncertom ovog vikenda
Foto: Nebojša Babić

Lepo

BEOGRADSKI SINDIKAT OBJAVIO SPOT ZA PESMU "JEDINA SRPSKA" Grupa slavi 25 godina postojanja velikim koncertom ovog vikenda

Kultura -

Beogradski sindikat je danas na svom Jutjub kanalu objavio dugo očekivani spot za pesmu "Jedina Srpska". Numera je urađena u saradnji sa divom etno muzike Danicom Crnogorčević i posvećena je Republici Srpskoj i njenom narodu.

Danica Crnogorčević
foto: ATAImages

Spot za pesmu je režirao poznati srpski reditelj Ognjen Janković, koji je ujedno i član i jedan od osnivača Beogradskog sindikata.

"Konačno su se složile kockice da uradimo jedan produkcijski kvalitetan i zahtevan spot, kakav ova pesma apsolutno zaslužuje. Hvala fenomenalnoj ekipi koja je pomogla realizaciju ovog projekta. Vidimo se u subotu u Boriku da zajedno proslavimo", izjavio je Ognjen Janković.

Ognjen Janković
foto: Zorana Jevtić

Beogradski sindikat će u subotu 23. marta od 20 časova održati veliki rođendanski koncert u SC Borik u Banja Luci, kojim će obeležiti 25 godina postojanja benda.

Bonus video:

01:53

BEOGRADSKI SINDIKAT MI NIJE PROFESIJA, JA OD TOGA NE ŽIVIM! Evo čime se bavi Ognjen, učestvovao je čak i u RIJALITIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track