STEFAN ĐOKOVIĆ U SKLOPU PROJEKTA "NA KRILIMA MUZIKE" ZAKAZAO SPEKTAKULARAN NASTUP U MTS DVORANI
Foto: Promo

STEFAN ĐOKOVIĆ U SKLOPU PROJEKTA "NA KRILIMA MUZIKE" ZAKAZAO SPEKTAKULARAN NASTUP U MTS DVORANI

Kultura -

Nakon godinu dana nezaboravnog muzičkog putovanja kroz Srbiju Stefana Đokovića, u sklopu projekta "Na krilima muzike", pod pokroviteljstvom prve dame gđe Tamare Vučić, koji je obišao dvanaest gradova naše zemlje, zakazan je spektakularan nastup u MTS Dvorani.

Ovoga puta, na pozornici pored Stefana Đokovića, pojaviće se izuzetno zanimljivi gosti, koji će upotpuniti program koji ima za cilj popularizaciju klasične muzike.

Stefan Đoković
foto: Promo

Najbolja pevačica među glumicama Jelena Gavrilović prikazaće svoj raskošni talenat dok će pevačica Nevena Božović svojim čarobnim glasom probuditi najtananije emocije publike.

Svi posetioci koji se pridruže u MTS Dvorani 28. marta od 20 časova doživeće čaroliju dela Šopena, Betovena, Šuberta, Lista ali i emotivne note etno muzike koju će pijanista izvesti sa važanim ciljem- očuvanjem kulturnog nasleđa. Zahvaljujući sponzorstvu ALTA banke na čijem je čelu dr Davor Macura, predsednik Upravnog odbora i podršci fondacije Humana Srca, učenici muzičkih škola iz mnogih gradova naše zemlje posetiće Beograd i imati priliku da budu deo ovog spektakla, stvarajući nove uspomene i inspiraciju za dalje školovanje i stvaralaštvo, težeci da jednog dana i sami stanu na scenu s istim ciljem - čuvanjem kulturnog nasleđa.

Ovo će biti noć koja će nadmašiti sva očekivanja i ostaviti neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih, a ujedno i najava novog ciklusa dvanaest koncerata Na krilima muzike širom Srbije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track