PREPOZNAJETE LI PRESLATKOG DEČAKA SA SLIKE? Danas je jedan od NAJBOLJIH FRAJERA na našoj sceni, a kao dete je bio NEODOLJIV
Foto: printscreen/twitter/eugensmesni

omiljeno lice

PREPOZNAJETE LI PRESLATKOG DEČAKA SA SLIKE? Danas je jedan od NAJBOLJIH FRAJERA na našoj sceni, a kao dete je bio NEODOLJIV

Kultura -

Glumac Milan Marić jedno je od omiljenih lica na domaćoj sceni. Veliku slavu stekao je nakon što je oživeo lik Tome Zdravkovića u biografskom filmu i seriji o pevaču.

Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

Nakon toga, nove role su se nizale, a pored legendarnog muzičara, glumac je ušao i u cipele kolege u seriji "Pad", inspirisanoj knjigama Žarka Lauševića, ali i brojnim drugim ostvarenjima kako pred kamerama, tako i na daskama koje život znače.

Svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, pa je tako svaki detalj koji podeli sa vernom publikom oduvek zanimljiv.

Tako je Marić na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), podelio dve paralelene fotografije - jednu na kojoj pozira naslonjen uz zid, a drugu sa istim izrazom lica objavljenu kada je bio mala beba.

- Izvinite, ali ne izvinite - napisao je Marić ispod fotografija.

Glumac, koji danas važi za jednog od najvećih frajera među javnim ličnostima u Srbiji, ima gotovo identičan osmeh i izraz lica kao kada je bio beba.

"Bre sinko, ništa se promenio nisi“, glasi jedan od komentara.

serija Pad, Milan Marić
foto: Zorana Jevtić

Milan Marić danas važi za jednog od najzgodnijih frajera na domaćoj sceni, a njegove fotografije sa plaže od prošle godine i dalje privlače pažnju javnosti.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track