SNEŽANA SAVIĆ JE KRILA PROŠLOST, A ONDA JE PROGOVORILA O SVEMU: Isplivali svi detalji njenog života PRE UDAJE za Dragoslava Lazića
Foto: Nebojša Mandić

udala se dok je bila studentkinja

SNEŽANA SAVIĆ JE KRILA PROŠLOST, A ONDA JE PROGOVORILA O SVEMU: Isplivali svi detalji njenog života PRE UDAJE za Dragoslava Lazića

Kultura -

Snežana Savić sa razlogom je važila za jednu od najlepših glumica bivše Jugoslavije.

Ljubavni život Snežane Savić je bio pun turbulentnih trenutaka. Dok je još bila student na Fakultetu dramskih umetnosti, Snežana se prvi put udala. Međutim, taj brak nije potrajao i brzo se okončao, pisao je ranije "Svet".

Snežana je ćerku Anitu dobila iz bračne zajednice sa Dragoslavom, ali se njihov brak završio nakon nekoliko godina zajedničkog života.

Snežana Savić, Dragoslav Lazić
foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

“Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od Anitinog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno. Da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla, vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put”, izjavila je.

Snežana Savić
foto: Printscreen/Premijera

Snežana je svojevremeno otvorila dušu u emisiji “Premijera” na Pinku i priznala da onu najvažniju životu ulogu nije odigrala onako kako je želela.

“Postoje neke životne uloge koje nisam odigrala onako kako sam ja želela, a to je uloga da budem savršena u kući, da budem savršena majka, žena, supruga, domaćica, ja sam se trudila revnosno”, rekla je glumica.

Snežana Savić
foto: Printscreen/Premijera

Tada je svako krenuo svojim putem, a u javnost nikada nije isplivao prljav veš iz njihovog odnosa.

Dragoslav se ponovo oženio i to sa 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj. Sa njom u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav Lazić, Dragana Turkalj
foto: ATA images

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im je tek pre nekoliko godina pošlo za rukom.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track