Posle spektakala u Beogradskoj areni i na stadionu Tašmajdan, Beogradski sindikat (BS) ponovo će nastupiti u Beogradu - na Bir festu na Ušću. Za razliku od pomenutih velikih koncerata, na kojima je BS uglavnom izvodio svoje najveće hitove, ovaj će biti nešto potpuno drugačije jer će proslaviti rođendan.

-dsc6236-copy.jpg
Vladan Obradović 
foto: Vladan Obradović

- Beogradski sindikat slavi 25 godina postojanja i imali smo ideju da napravimo veliki beogradski koncert, međutim, organizatori Bir festa su nas nekako preduhitrili, tako da je došlo, rekao bih, do istorijske saradnje. Sa "Skaj mjuzikom" smo radili i na našem koncertu na Tašmajdanu tačno pre dve godine i sada su se kockice super posložile - umesto planiranog velikog beogradskog koncerta, imaćemo nastup na Ušću, koji će biti jednako dobar i jak, ako ne i bolji od pomenutog epskog koncerta na Tašu - rekli su Ognjen Janković i Boško Ćirković Škabo na konferenciji za medije koja je upriličena povodom predstojećeg festivala.

Program se odvaja na tri bine. Program na glavnoj bini otvaraju Kanda, Kodža i Nebojša (19.45), slede S.A.R.S. (20.15), Beogradski sindikat (21.45) i Sanšajn (23.30). Na elektrostejdžu glavna zvezda je Dejan Milićević, a na rif bini su tu mladi bendovi.

s.a.r.s.-foto-jan-kocjan.jpg
Jan Kocjan 
foto: Jan Kocjan

Turneja Beogradskog sindikata krenula je iz Banjaluke, a omiljeni hip-hop sastav gostuje i na Arsenal festu u Kragujevcu.

Ulaz na Bir fest do 19.30 časova je slobodan, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta Efinity. rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 objekata "Moj kiosk" širom zemlje. Cena obične karte je 690, a VIP 1.990 dinara.

Kurir Galija, Bir fest