SINDIKAT PRED NASTUP NA BIR FESTU: Na Ušću će biti još bolji koncert nego na Tašu
Foto: Marko Edge

sve spremno

SINDIKAT PRED NASTUP NA BIR FESTU: Na Ušću će biti još bolji koncert nego na Tašu

Kultura -

Posle spektakala u Beogradskoj areni i na stadionu Tašmajdan, Beogradski sindikat (BS) ponovo će nastupiti u Beogradu - na Bir festu na Ušću. Za razliku od pomenutih velikih koncerata, na kojima je BS uglavnom izvodio svoje najveće hitove, ovaj će biti nešto potpuno drugačije jer će proslaviti rođendan.

Beogradski Sindikat, koncert
foto: Vladan Obradović

- Beogradski sindikat slavi 25 godina postojanja i imali smo ideju da napravimo veliki beogradski koncert, međutim, organizatori Bir festa su nas nekako preduhitrili, tako da je došlo, rekao bih, do istorijske saradnje. Sa "Skaj mjuzikom" smo radili i na našem koncertu na Tašmajdanu tačno pre dve godine i sada su se kockice super posložile - umesto planiranog velikog beogradskog koncerta, imaćemo nastup na Ušću, koji će biti jednako dobar i jak, ako ne i bolji od pomenutog epskog koncerta na Tašu - rekli su Ognjen Janković i Boško Ćirković Škabo na konferenciji za medije koja je upriličena povodom predstojećeg festivala.

S.A.R.S.

Program se odvaja na tri bine. Program na glavnoj bini otvaraju Kanda, Kodža i Nebojša (19.45), slede S.A.R.S. (20.15), Beogradski sindikat (21.45) i Sanšajn (23.30). Na elektrostejdžu glavna zvezda je Dejan Milićević, a na rif bini su tu mladi bendovi.

SARS
foto: Jan Kocjan

Turneja Beogradskog sindikata krenula je iz Banjaluke, a omiljeni hip-hop sastav gostuje i na Arsenal festu u Kragujevcu.

Ulaz na Bir fest do 19.30 časova je slobodan, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta Efinity. rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 objekata "Moj kiosk" širom zemlje. Cena obične karte je 690, a VIP 1.990 dinara.

00:26

Galija, Bir fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track