HIT NA FEJSU: Kip svetleće gospe na prodaju

Oglas

HIT NA FEJSU: Kip svetleće gospe na prodaju

Ludi svet -
Link na ovaj oglas Fejsbukom je počeo da se širi nakon što su regionalni mediji objavili da se u Međugorju desilo novo "čudo", odnosno da je u kući vidilice, koja gospine poruke redovno prima od 1981. godine, počeo "svetleti" gospin kip, navodno star 40 godina

ZAGREB - Među korisnicima hrvatskih društvenih mreža poslednjih dana je izuzetno popularan postao oglas na eBay-u koji poručuje - "i vi možete imati svetleću gospu u svojoj kući ili kancelariji".

Cena je 249 dolara plus troškovi poštarine, koji u ovom slučaju iznose 49 dolara, s obzirom da pošiljka dolazi iz Pariza.

Kako se navodi u oglasu, u kojem se prodaje fluorescentna statua device Marije, kip je izrađen u stilu francuskog Art Decoa, a ima i potpis autora.

Statua je, navodi korisnik eBayja koji je prodaje, u vrlo dobrom stanju s izuzetkom da se boja malo oljuštila. Kako je navedeno u oglasu, aukcija na kojoj se ova statua prodaje otvorena je do 11. oktobra.

Link na ovaj oglas Fejsbukom je počeo da se širi nakon što su regionalni mediji objavili da se u Međugorju desilo novo "čudo", odnosno da je u kući vidilice, koja gospine poruke redovno prima od 1981. godine, počeo "svetleti" gospin kip, navodno star 40 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track