DAO OGLAS: Traži devojku koja nije probala trojku, nudi 1.500 dolara!

Zaradite

DAO OGLAS: Traži devojku koja nije probala trojku, nudi 1.500 dolara!

Ludi svet -
Imam 39 godina visok sam 193 cm i težak 88,5 kg. Tražim devojku koja je mršava ili atletske građe. Nikog ko ima preko 59 kg. Godine: od 21 do 41, belkinju, hispano ili evropskog porekla, piše on

SAD - Ovaj Romeo iz Teksasa ima 39 godina i devica je u horoskopu. On nudi nagradu od 1.500 dolara za svakog ko mu pronađe devojku kakvu želi, ali to ne može biti bilo ko.

Na svom sajtu on objašnjava svoje zahteve.

“Imam 39 godina visok sam 193 cm i težak 88,5 kg. Tražim devojku koja je mršava ili atletske građe. Nikog ko ima preko 59 kg. Godine: od 21 do 41, belkinju, hispano ili evropskog porekla”, piše on.

Zatim navodi šta misli o seksualnoj prošlosti svoje buduće devojke.

“Neću da se viđam sa bilo kojom devojkom koja je ikada učestvovala u ‘trojci’ ili imala mnogo seksualnih partnera. Ne treba mi niko promiskuitetan. Želim normalnu, pristojnu devojku dobrog srca”.

Potom je napisao koje bi rase trebalo devojka da bude.

"Nikada se ne bih zabavljao sa crnkinjom. Ne interesuje me čak i ako izgleda kao Hali Beri, nikada neću izlaziti sa crnkinjom. Ne verujem da bi belci i crnci trebalo da se mešaju ili imaju decu. U redu je kada je reč o belcima i hispano rasi. Ali, crnci ne dolaze u obzir. Ne bih se NIKADA zabavljao sa ženom koja je IKAD bila seksualno aktivna sa crnim muškarcem”, piše ovaj čovek.

Zbog mnogo negativnih komentara koje je dobio, ugasio je sajt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track