ANĐELI NA DELU: Pljačkašu u želji da ubije svaki put zakazao pištolj

Spasen čudom

ANĐELI NA DELU: Pljačkašu u želji da ubije svaki put zakazao pištolj

Ludi svet -
Džozef je prvo pokušao da puca u glavu mušteriji međutim pištolj nije htio da opali iako je nekoliko puta pritisnuo obarač

Džastin Džozef (24) iz Teksasa više je puta povukao obarač tokom pokušaja pljačke u Mekdonaldsu u utorak, ali pištolj je zakazao baš svaki puta kada bi ga uperio prema radnicima i gostima.

Džozef je prvo pokušao da puca u glavu mušteriji Davidu Armstrongu, međutim pištolj nije htio da opali iako je nekoliko puta pritisnuo obarač.

"Bio sam uveren da mi je kraj, da mi nema spasa. Tražio je da mu predam ključeve i novac. Čuo sam 'kliktaje', ali je pištolj ostao njem. Uspeo sam razbojnika da pribijem uza zid i pobegnem mu", ispričao je novinarima Armstrong.

Pljačkaš je potom izašao iz lokala i opalio više hitaca u zrak, ali kad se vratio u Mekdonalds i opet pokušao da puca, ali muk!

"Ušao je u prostoriju u kojoj se skrivalo nekoliko radnika i gostiju koji nisu uspeli da napuste lokal. Tamo je ponovo pokušao da puca u nameri da ubije, ali pištolj opet nije hteo da opali", ispričao je narednik Džo.

Kriminalac je potom uhapšen."Bog. To je samo moglo da bude njegovo delo. Poslao je anđela da me spasi", rekao je Armstrong.

http://www.youtube.com/watch?v=UdR3Lpuw40o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja