15 GODINA ZATVORA: Misica bacala bombe na komšije!

Niko nije povređen

15 GODINA ZATVORA: Misica bacala bombe na komšije!

Ludi svet -
Nismo znali šta radimo kad smo to radili. Mislili smo da će svima biti zabavno kao što je bilo nama. Nismo hteli nikoga da povredimo, rekla je Kendra, takmičarka za mis Jute

Kendra Mekenzi Gil, Mis Rivertona i takmičarka za mis američke države Jute uhapšena je nakon što je s prijateljima pravila haos po gradu.

Mis Rivertona i takmičarka na izboru za Mis savezne američke države Juta s troje učesnika zabavljala se bacajući bombe po gradu koje su ručno napravljene u kući.

Bombe su napravili od sredstava za čišćenje i sitnih komadića metala. Tako napravljene bombe eksplodiraju čim ih se protresu, a Kendra i prijatelji vozili su se u autu i bacali bombe građanima u dvorišta.

Nakon što su uhapšeni i izvedeni pred sud, tužilac je tražio kaznu od 15 godina zatvora. Kendra i njeni prijatelji tvrdili su da nisu bili svesni koliko je opasno ono što su uradili i su mislili da je to svima zabavno.

"Nismo znali šta radimo kad smo to radili. Mislili smo da će svima biti zabavno kao što je bilo nama. Nismo hteli nikoga da povredimo", rekla je Kendra na sudu.

Sudija im se smilovao i dao kaznu od samo 200 sati društveno-korisnog rada.

http://www.youtube.com/watch?v=5mwaNPd9iRQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja