ŠANSE JEDAN U DVA MILIONA: Amerikanka rodila identične trojke!

Mašala

ŠANSE JEDAN U DVA MILIONA: Amerikanka rodila identične trojke!

Ludi svet -
Devojčice su rođene na američki Dan očeva, odnosno 16. juna i ukupno su težile 3.5 kilograma, a zovu se Hana, Nora i Lusi

Lara i Kevin Stir iz Viskonsina u Americi izveli su iz bolnice svoje tri ćerke, koje su više od tri meseca bile na bolničkom posmatranju.

Naime, Lora Stir je rodila identične trojke bez pomoći veštačke oplodnje, a da ni u porodici nema zabeležen slučaj blizanačke trudnoće. Šanse za to su bile jedan u dva miliona. Devojčice su rođene u junu a ukupno su bile teške oko 3.5 kilograma.

Lara i Kevin Stir nisu ni planirali da postanu roditelji, a posebno nisu imali u planu da će postati mama i tata trojkama.

Rođenje su na američki Dan očeva, odnosno 16. juna i ukupno su težile 3.5 kilograma, a zovu se Hana, Nora i Lusi. Šansa da se trojke prirodnim putem začnu je 1 u 8.000, dok se šansa za identične trojke kreće od 1 u 600.000 do 1 u 2.000.000 slučajeva.

"Da li je sve u redu?", upitala sam doktora na prvom pregledu, a on je sasvim opušteno odgovorio: "Sve je ok. Čujem otkucaje tri srca".

"U tom trenutku moje srce samo što nije stalo", priča ponosna majka.

Lara je početkom juna odvedena u bolnicu jer jedna beba nije bila dobro. Deset dana kasnije tri lepotice su došle na svet.

http://www.youtube.com/watch?v=mk1PkgBOKns

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track