PRVA MRAČNA NOĆ: Mlada greškom spavala sa deverom
Foto: Rojter

Tužila ga zbog silovanja

PRVA MRAČNA NOĆ: Mlada greškom spavala sa deverom

Ludi svet -
Mlada i njen novopečeni suprug tužili su devera zbog silovanja, međutim sud je utvrdio da, barem iz pravnog ugla, nije učinio ništa loše kad je uzeo što se nudilo

Mlada iz autonomne regije Guangxi Zhuang, koju su kineski mediji predstavili kao Huang, navodno je greškom spavala sa deverom a zatim ga je tužila zbog silovanja.

Huang je na sudu ispričala kako je u gluvo doba noći ustala kako bi otišla do toaleta, a onda je pri povratku promašila sobu jer je bilo mračno i ništa nije videla. Kad se vratila u krevet, počela je da ljubi i mazi devera Rauna, što je njega probudilo, pa je rado prihvatio ono što mu se nudi.

Međutim, kad se mlada probudila i shvatila da je noć provela sa deverom, počela je da vrišti. Ubrzo je probudila porodicu, ali i rodbinu koja je prenoćila u vikendici u kojoj je ceremonija i održana. Huang je od devera najprije zatražila odštetu u iznosu od dve i po hiljade evra, a kada je ovaj odbio da plati, izvela ga je pred sud.

Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala svojom voljom i da ni u jednom trenutku nije pokušao da se pretvara da je njen novopečeni muž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track